Ponturi Pariuri Fotbal Werder Bremen vs RB Leipzig

BETFAIR SPORTSBOOK

Primii doi golgheteri la zi din Bundesliga se înfruntă în etapa a 15-a în Werder Bremen – RB Leipzig. Christopher Nkunku (Leipzig) și Niclas Fullkrug (Werder), au 12, respectiv 10 goluri până acum în campionatul Germaniei. Gazdele ocupă locul 8 în clasament, cu 21p, la 4p în urma lui Leipzig, aflată pe 5. RB Leipzig are o serie de 5 victorii în toate competițiile și este neînvinsă de 12 partide! 8 din ultimele 10 meciuri ale lui Leipzig au fost over 2,5 goluri. RB a marcat minimum 2 goluri în ultimele 9 meciuri în toate competițiile (5 etape din Bundesliga, 3 meciuri în Liga Campionilor și 1 în Cupă). Werder Bremen nu a mai învins-o din luna mai 2019 pe Leipzig și împotriva ei are cel mai slab parcurs în ultimele 10 meciuri directe: 7 înfrângeri, 1 egal și 2 victorii, cu o medie de doar 0.7 puncte pe meci, mai slabă decât versus oricare dintre celelalte echipe din topul clasamentului.

Vestea bună pentru Bremenul lui Ole Werner este că revine în echipă golgheterul Niclas Fullkrug. O accidentare la spate l-a ținut departe de teren etapa trecută pe Fullkrug, iar Werder s-a întors de la Munchen cu un usturător 6-1 pentru Bayern. Atacantul în vârstă de 29 de ani a prins și un fabulos loc (în premieră) în lotul Germaniei pentru Qatar! Fullkrug a înscris 2 goluri în 3 meciuri din campionat împotriva lui Leipzig, dar echipa sa nu a câștigat nici una din aceste 3 partide.

cota2.ro

Cele mai interesante informații și statisticii despre Christopher Nkunku, golgheterul lui RB Leipzig și al campionatului:

  • Nkunku a ajuns la 17 goluri în toate competițiile acest sezon
  • În Bundesliga, Nkunku are 12 goluri și 1 assist
  • Atacantul francez a evoluat în toate cele 14 etape disputate până acum
  • în 108 meciuri adunate în Bundesliga, Christopher Nkunku are 43 de goluri și 32 de pase decisive
  • a marcat minimum 1 gol în ultimele 6 meciuri pentru Leipzig (4 etape de Bundesliga și 2 partide în Liga Campionilor)
  • Chelsea este așteptată să achite clauza de 52 milioane de lire a lui Nkunku și să îl aducă în 2023
  • Christopher Nkunku a fost convocat de Didier Deschamps în lotul Franței pentru Campionatul Mondial din Qatar
  • Ziua lui Christopher Nkunku este pe 14 noiembrie, la 2zile după meciul cu Werder Bremen

@2.5 este cota pentru Christopher Nkunku marcator în Werder Bremen – RB Leipzig și aceasta poate fi găsită în Betfair Sportsbook.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Werder Bremen vs RB Leipzig
Pronostic:
Marcator Christopher Nkunku
Cota
2.50
Cota finala: 2.50
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro