Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 17.34

Superbet

Chindia Targoviste - Farul Constanta

Trupa lui Gica Hagi e lider detasat in Superliga, iar duelul de astazi impotriva celei mai in forma echipe din campionat se anunta a fi unul foarte disputat. Farul nu a reusit sa o invinga pe Chindia in ultimele 6 partide, bifand infrangeri in 5 dintre acestea. Farul are o echipa buna in acest sezon si ma astept sa puncteze in aceasta confruntare, mai ales ca detin cea mai buna ofensiva dupa primele 17 etape disputate, cu numai putin de 32 de goluri marcate. Pe fondul unui numar mare de atacuri periculoase, e de asteptat sa apara si lovituri de la coltul terenului.

cota2.ro

Rapid Bucuresti - Universitatea Craiova

”Giulestenii” au pierdut ultimele doua jocuri la minim doua goluri diferenta, in timp ce oltenii s-au facut de ras in Cupa Romaniei contra unei formatii de Liga 3. Cu un succes in aceasta seara, oaspetii ar trece peste Rapid, insa eu cred ca acest lucru e destul de greu de bifat, mai ales ca si Radoi reclama atitudinea la unii dintre jucatorii sai. Rapid vrea sa spele rusinea cu FCSB, meci in care au aratat ca o echipa de amatori si ma astept sa puncteze in aceasta seara. Eu o sa mizez pe cartonase la acest meci pentru ca la centru e Adrian Cojocaru, arbitru care arunca uneori cu avertismente in stanga si in dreapta. 

West Ham - Leicester 

Vecine de clasament, West Ham si Leicester au produs mereu multe goluri in confruntarile directe. Gazdele au pierdut ultimele doua jocuri, incasand de fiecare data minim doua goluri, in timp ce Leicester a reusind sa le castige la zero pe ambele. Din 2002 si pana in prezent, West Ham i-a marcat gol de fiecare data lui Leicester atunci cand a jucat pe propriul teren. Cred ca va fi echipa care va avea azi initiativa si ma astept si la un numar mare de cornere din partea lor. Leicester poate marca dintr-o singura faza asa cum au facut-o la Wolves cand a castigat cu 4-0 din doar 4 ocazii avute.

Wolves - Arsenal

”Lupii” au castigat cu Leeds in Cupa Ligii, insa rezultatele din campionat sunt ingrijoratoare. Pe ”Molineux” vine liderul, Arsenal, care are al doilea cel mai bun atac si Premier League si una dintre cele mai bune defensive. Golurile nu ar trebui sa lipseasca de la aceasta confruntare, mai ales ca in 11 din ultimele 12 meciuri directe s-au marcat cel putin doua goluri. ”Tunarii” au o medie de aproape 3 goluri per meci, in timp ce Wolves bifeaza de multe ori foarte multe cornere. Ma astept la un joc cu multe faze de poarta si cred ca, fara doar si poate, se vor inscrie macar doua goluri.

Napoli - Udinese

Trupa lui Spaletti conduce campionatul italian la pas si isi arata fortele la fiecare confruntare. Napoletanii au cel mai bun atac din Serie A si a treia cea mai buna defensiva. Udinese are un parcurs bun in acest sezon, iar in deplasare nu arata rau deloc, avand in vedere punctele obtinute. Ma astept la un meci cu multe reusite, cel mai probabil de ambele porti, insa victoria lui Napoli nu cred ca ar trebui pusa la indoiala. Chiar daca lipseste Kvaratskhelia, echipa are un apetit ofensiv de invidiat, chiar si de marile forte ale fotbalului mondial.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Chindia Targoviste vs Farul Constanta
Pronostic:
Farul Constanta marcheaza peste 0.5 goluri + Farul Constanta va avea peste 2.5 cornere
Cota
1.70
Rapid Bucuresti vs Universitatea Craiova
Pronostic:
Peste 6.5 cartonase
Cota
1.80
West Ham vs Leicester
Pronostic:
West Ham marcheaza peste 0.5 goluri + West Ham va avea peste 4.5 cornere
Cota
1.75
Wolves vs Arsenal
Pronostic:
Peste 1.5 goluri + Peste 8.5 cornere
Cota
1.85
Napoli vs Udinese
Pronostic:
Napoli castiga + Peste 0.5 goluri in repriza a doua
Cota
1.75
Cota finala: 17.34
Profit: -4.00
Stake: 4
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro