Ponturi Pariuri Tenis Jaqueline Cristian vs Dalma Galfi

BETFAIR SPORTSBOOK

Vă propun și astăzi un pont cu șanse mari de reușită pentru partida de FED Cup dintre Jaqueline Cristian și Dalma Galfi. După prima zi România conduce cu 2-0 Ungaria și poate încheia astăzi socotelile în fața publicului de la Oradea.

Jaqueline Cristian este o jucătoare de 24 ani din România, momentan pe locul 148 WTA. Valoarea sa este însă mult mai ridicată decât această poziție, căderea bruscă fiind generată de o accidentare gravă suferită în luna februarie, accidentare ce a ținut-o departe de teren mai mult de 6 luni. Anterior acesteia, Jaqueline era în cea mai bună formă a carierei, reușise să urce până aproape de top 50, a ajuns în prima finală WTA la Linz și a învins jucătoare de top precum Ostapenko, Tomljianovic, Pera sau mai ales Rybakina. De la revenire a câștigat un titlu de nivel inferior, la Le Neubourg, însă venea aici după 5 înfrângeri consecutive. 

cota2.ro

Dalma Galfi este racheta numărul 2 a Ungariei, o jucătoare de 24 ani aflată pe locul 85 WTA. Ea a intrat în premieră în acest an în top 100 grație rezultatelor din turneele ITF acolo unde ajunge mai mereu în fazele superioare. Pe tabloul WTA nu a impresionat, reușind rar să treacă de calificări. Forma sa este slabă, are 4 înfrângeri consecutive și nu a trecut mai mult de primul tur la ultimele 7 turnee la care a participat.

Dalma Galfi este o jucătoare limitată, care greșește mult atunci când este pusă în dificultate. Numai puțin de 41 greșeli neforțate a comis ieri în meciul pierdut clar în fața Anei Bogdan. De cealaltă parte, Jaqueline a jucat foarte bine ieri cu Bondar, meci în dramatic în care a gestionat perfect momentele cheie. O văd mare favorită pe Jaqueline Cristian , iar cota pentru victoria ei imi pare chiar un value bet.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Jaqueline Cristian vs Dalma Galfi
Pronostic:
Victorie Jaqueline Cristian
Cota
1.00
Cota finala: 1.00
Profit: 0.00
Stake: 9
Status: Void

cota2.ro
cota2.ro