Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 3.81

Superbet

Ultimul weekend înainte de startul Campionatului Mondial vine cu variante multe de pariat. De săptămâna viitoare, când turneul final din Qatar va lua start, campionatele importante vor lua pauză, în special pe perioada grupelor, iar atunci atenția va fi doar către partidele de la Mondial.

Până atunci însă, ne concentrăm pe ziua de sâmbătă și am creionat un bilet cu trei partide. De la două dintre ele așteptăm spectacol și multe goluri, în timp ce la un meci vedem un echilibru ideal pentru o partidă închisă, cu puține reușite.

cota2.ro

LIVERPOOL - SOUTHAMPTON (17:00) - Liverpool are o nouă șansă să se apropie de plutonul european înainte de pauza pentru Mondial. ”Cormoranii” dau peste Southampton, echipă aflată în derivă în acest sezon. Trupa lui Klopp e pe locul 8, cu 19 puncte, la 7 puncte distanță de locul 4, ocupat de Tottenham, ultima poziție care permite accesul în Liga Campionilor. Dincolo, Soton e pe 18, loc retrogradabil, cu doar 12 puncte strânse în 14 meciuri.

  • Liverpool e în continuare fără Luis Diaz, Diogo Jota, Keita și Matip - toți accidentați;
  • În sezonul trecut, ambele dueluri au fost spectaculoase și au fost câștigate de Liverpool: 2-1 pe terenul sfinților și victorie clară pe Anfield, 4-0.
  • Ambele echipe s-au calificat, la mijlocul săptămânii, mai departe în Cupa Ligii: Liverpool a trecut la limită de Derby, 1-0, în timp ce Southampton a avut nevoie de penalty-uri pentru a trece de Sheffield Wednesday.

GRASSHOPPERS - BASEL (21:30) - Pentru al doilea meci de pe bilet mergem în Elveția, acolo unde Basel, cea mai importantă echipă a campionatului, merge la Zurich, pentru confruntarea cu Grasshoppers. Ambele echipe traversează perioade modeste în comparație cu istoria lor. Gazdele de azi sunt abia pe locul 8, cu 17 puncte, în timp ce Basel, aflată în reconstrucție, e abia pe locul 3, la 11 puncte distanță de liderul Young Boys.

  • 27 de goluri a marcat Grasshoppers în 15 etape, perioadă în care, mare atenție!, a încasat 30 de goluri;
  • 21-16 este golaverajul lui Basel după 15 meciuri;
  • Grasshoppers are 4 meciuri la rând cu GG și minimum 3 goluri pe tabelă;
  • 3 dintre ultimele 5 meciuri directe au adus spectacol total, cu minimum 4 goluri marcate.

RAPID - CSU CRAIOVA (20:30) - Avem derby pe Giulești, în etapa a 18-a din SuperLigă. Rapid primește vizita celor de la CSU Craiova, într-o partidă care ar putea schimba lucrurile în ierarhia din campionat. Giuleștenii sunt pe locul secund, cu 32 de puncte, în timp ce Craiova se află pe locul 4, cu 30 de puncte. În cazul unui succes la București, oltenii vor face rocada cu giuleștenii lui Mutu.

  • Într-un clasament al meciurilor jucate pe teren propriu, Rapid ocupă locul 3, cu 20 de puncte strânse în 8 partide. Trupa lui Mutu n-a pierdut niciun meci pe Giulești - 6 victorii și 2 remize;
  • În deplasare, Craiova lui Rădoi a început abia recent să performeze: victorii în ultimele două ”ieșiri”: 1-0 cu cu Sepsi și 2-1 cu UTA;
  • În tur, meciul direct s-a terminat cu succesul Rapidului, 1-0, gol marcat de Ioniță, în debutul părții secunde;
  • La capitolul spectacol, Rapid și CSU Craiova se descurcă mai bine în tribune, la nivel de galerii. Pe teren, Mutu și Rădoi propun echipe care sunt preocupate mai degrabă de o bună organizare defensivă. De altfel, Rapid ocupă locul 13 într-un clasament al meciurilor cu goluri în care a fost implicată echipa, în timp ce Craiova e abia pe locul 9.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Liverpool vs Southampton
Pronostic:
Peste 2,5 goluri
Cota
1.47
Rapid vs CSU Craiova
Pronostic:
Sub 2,5 goluri
Cota
1.65
Grasshoppers vs Basel
Pronostic:
Peste 2,5 goluri
Cota
1.57
Cota finala: 3.81
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro