Ponturi Pariuri Fotbal FCU Craiova vs FCSB

Superbet

Ziua de duminică din SuperLigă se închide cu jocul dintre FCU Craiova și FCSB, ce are programată ora de start la 21:00. Pentru derby-ul cu vicecampioana României, oltenii se întorc în Bănie și vor juca la Craiova, nu la Târgu-Jiu, cum s-a întâmplat cu Voluntari, în Cupa României.

Partida cu FCSB va reprezenta re-debutul lui Nicolo Napoli pe banca lui FCU într-o partidă de campionat, italianul începându-și acum câteva zile cel de-al 9-lea mandat în 19 ani pentru formația patronată de Adrian Mititelu.

cota2.ro

La casele de pariuri, bookmakerii s-au poziționat în favoarea celor de la FCSB, dar păstrează și o notă de echilibru în confruntarea din această seară. Cote în jur de 2,20 pentru victoria roș-albaștrilor, în timp ce juveții primesc cote aproape de 3,50 pentru a se impune.

  • În tur, pe Arena Națională, FCSB și FCU Craiova au terminat la egalitate, scor 1-1. Tamm a deschis scorul pentru bucureșteni, în timp ce pentru oaspeți a înscris Compagno, din penalty. Între timp, italianul a ajuns la FCSB, dar nu va juca în această partidă din cauza unei clauze din contract. Dacă va dori să-l folosească, Gigi Becali va trebui să-i achite lui Mititelu suma de 100.000 de euro.

În clasament, cele două echipe sunt despărțite de 7 puncte, cu avantaj pentru FCSB. Trupa pregătită de interimarii Pintilii și Neubert e pe locul 8, cu 23 de puncte, în timp ce FCU Craiova e pe locul 14, loc de baraj, cu 16 puncte. O mențiune importantă e aceea că FCSB are două jocuri mai puțin disputate față de olteni.

Atât FCU cât și FCSB vin după două meciuri de peste 2,5 goluri în campionat, dar nu de fiecare dată cele două echipe au fost protagonistele. De exemplu, FCU are două meciuri cu minimum 3 goluri, dar oltenii le-au pierdut pe ambele (1-3 cu CFR Cluj și 1-2 cu Farul). Dincolo, FCSB e pe plus doar la derby-ul cu Rapid, 3-1, asta pentru că în celălalt meci de ”over” s-a împiedicat la Cluj, de ”U”, scor 1-2.

De la revenirea oltenilor pe prima scenă, doar un meci a adus multe goluri. În sezonul trecut, în retur, pe Arena Națională, FCSB și FCU bifau un 2-2 spectaculos. În rest, 1-0 pentru FCSB pe ”Oblemenco”, în 2021, și, așa cum am menționat, remiza din turul stagiunii curente, 1-1, la București.

Ultimele două meciuri directe au însă câteva ingrediente importante care s-au repetat: se faultează mult, se dau cartonașe galbene și avem parte de lovituri de la colțul terenului. De aici pot deriva multe pariuri, dar noi am ales un ”SuperPariu” care să implice ideea de meci echilibrat, dar care să și țină cont că avem în față două echipe cărora le și place să joace fotbal, așa că faze de poartă am putea avea azi, la Craiova.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
FCU Craiova vs FCSB
Pronostic:
Sub 2,5 goluri & Peste 9,5 cornere
Cota
3.75
Cota finala: 3.75
Profit: 27.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro