Ponturi Pariuri Tenis Casper Ruud vs Felix Auger Aliassime

BETFAIR EXCHANGE

Astăzi începe Turneul Campionilor, ultimul turneu important al sezonului , iar la start vor fi cei mai buni 8 jucători ai anului, împărțiti in 2 grupe. Primul meci al zilei se dispută între Casper Ruud și Felix Auger Aliassime, iar mai jos aveți o scurtă analiză a celor doi jucători precum și pronosticul propus.

Casper Ruud este un jucător din Norvegia de 23 ani, aflat pe locul 4 ATP. El a acumulat deja 9 titluri până la vârsta de 23 ani și este o prezență constantă în top 10. Casper preferă zgura și este genul de jucător care domină schimburile lungi și care joacă mult pe greșeala adversarului, fiind foarte bun pe retur. Anul acesta are titluri la Buenos-Aires, Geneva și Gstaad, însă cele mai mari performanțe rămân fără îndoială finalele pierdute la Roland Garros și  US Open. Totuși, pe hard nu este atât de puternic, având destule înfrângeri la oponenți modești precum Ben Shelton, Nishioka ori Munar. 

cota2.ro

Felix Auger Aliassime este fără îndoială unul dintre cei mai buni și mai ales promițători jucători din circuitul masculin. La doar 22 ani, canadianul, fost campion la juniori, a întrat deja între primii 10 jucători ai lumii și are performanțe notabile pe toate suprafețele, semifinale la US Open, sferturi la Wimbledon și Australian Open, precum și 5 turnee Challenger și 4 ATP câștigate. El a jucat impresionant în ultimele luni câștigând 3 titluri consecutive, la Florența, Antwerp și Basel, perioadă în care a obținut 16 victorii consecutive în sală. De asemenea, l-a bătut pe Djokovic în minim de seturi la Laver Cup in conditii asemănătoare celor de la Torino.

Felix Auger Aliassime este în opinia mea chiar unul dintre favoriții la trofeu aici, în sală fiind greu de învins de orice adversar. Canadianul servește foarte puternic și bine plasat, oferind extrem de puține șanse de break adversarilor. Forma sa este bună și cred că se va impune fără probleme în fața lui Ruud, un jucător ce nu excelează pe hard. 


Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Casper Ruud vs Felix Auger Aliassime
Pronostic:
Victorie Felix Auger Aliassime 2-0
Cota
2.10
Cota finala: 2.10
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro