Ponturi Pariuri Tenis Stefanos Tsitsipas vs Novak Djokovic

BETFAIR EXCHANGE

Stefanos Tsitsipas și Novak Djokovic se întâlnesc pentru a 4-a oară în acest an, de data aceasta la Turneul Campionilor, competiția care aduce la start cei mai buni jucători ai anului. Mai jos aveți o scurtă analiză a celor doi jucători precum și pronosticul propus.

Stefanos Tsitsipas este un jucător grec de 24 ani, clasat pe locul 3 ATP. El este de ceva timp în prim planul circuitului masculin având rezultate foarte bune, printre care finală la Roland Garros, semifinală la Australian Open și 9 turnee ATP câștigate. Prezența sa aici este justificată după ce anul acesta are numai puțin de 7 finale. Tsitsipas a câștigat Masters-ul de la Monte Carlo, titlu pe iarbă la Mallorca, a pierdut finalele la Rotterdam, Roma, Cincinatti, Astana și Stockholm a ajuns în semifinale la AO, Acapulco, Paris și Madrid. Chiar dacă este bun pe toate suprafețele, Stefanos preferă totuși zgura, suprafață pe care a obținut și cele mai mari victorii ale carierei.

cota2.ro

Novak Djokovic este un jucător sârb de 35 ani, momentan pe locul 8 ATP. Poziția sa nu este însă reprezentativă și este doar o consecință a faptului că a fost interzis la Australian Open și toate turneele americane inclusiv US Open, din cauza controverselor legate de vaccinarea anti Covid. Nole este fără discuții unul dintre cei mai mari jucători din istoria tenisului cu 90 titluri în carieră dintre care 21 de mare șlem. A jucat puțin în 2022, însă chiar și în aceste condiții are 5 titluri câștigate, inclusiv cel de la Wimbledon. Forma sa este bună, a câștigat 14 din cele 16 partide disputate în sală în această toamnă, iar începând cu luna mai are 31 de victorii din 34 meciuri.

Djokovic are 7 victorii consecutive în fața lui Tstsipas și pare un coșmar pentru jucătorul grec care a pierdut cele mai importante meciuri din carieră în fața sârbului. Anul acesta cei doi au jucat în finalele de la Roma și Astana când Nole a câștigat de fiecare dată în minimum de seturi. O partidă mai echilibrată am avut la Paris, însă și atunci a câștigat tot Djokovic, deși venea după o perioadă extrem de încărcată, iar oboseala s-a văzut. Djokovic vrea să arate că încă este jucătorul numărul 1 al circuitului și îl văd favorit la acest turneu.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Stefanos Tsitsipas vs Novak Djokovic
Pronostic:
Victorie Novak Djokovic 2-0
Cota
1.95
Cota finala: 1.95
Profit: 7.60
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro