Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.82

LasVegas

Universitatea Cluj și FC Argeș se întâlnesc astăzi, de la ora 18:00, în runda cu numărul 18 din Superliga României. Instalarea lui Eugen Neagoe pe bancă a transformat-o pe U Cluj într-o nucă tare a Superligii. Este în cărți pentru calificarea în sferturile Cupei României, iar în campionat a strâns punctele necesare părăsirii locurilor direct retrogradabile. Organizarea defensivă reprezintă principalul atu al unei formații fără fotbaliști sclipitori, dar extrem de muncitori. Printre rezultatele remarcabile din perioada recentă se numără victoria cu FCSB, 2-1 pe Cluj Arena, sau remiza cu rivala CFR, scor 1-1, în Cupă. 

Și la FC Argeș a avut loc o schimbare de antrenor. Marius Croitoru a debutat cu o victorie, 1-0 cu UTA, apoi tot elanul i-a fost tăiat de lecția primită contra lui Sepsi, un eșec 0-5. Acea partidă a destabilizat și vestiarul. Noul tehnician a transmis că vrea o schimbare de atitudine, primul sacrificat fiind chiar experimentatul Iasmin Latovlevici. Piteștenii au avut obiectiv play-off-ul, dar se găsesc într-o situație complicată, doar locul 11, cu 20 de puncte obținute în 17 runde.

cota2.ro

Partida tur a fost una cu multe evenimente. U Cluj a condus cu 1-0, a ratat apoi un penalty și a rămas cu un om în minus. A fost 1-1 la pauză și o victorie cu 3-1 a lui FC Argeș în final. Alte informații și statistici interesante: 

• cel mai recent meci direct disputat pe Cluj Arena a avut loc în februarie 2020, când cele două erau în Liga 2. S-a încheiat la egalitate, scor 1-1

• 5 rezultate de egalitate a înregistrat U Cluj în acest campionat

• 10 dintre cele 17 meciuri ale lui U Cluj din acest sezon au fost X la pauză

• și 9 dintre cele 17 partide ale lui FC Argeș au fost X la pauză

• 12 goluri a înscris U Cluj în acest sezon. FC Argeș a marcat de 13 ori

• 67 de ocazii de gol și-a creat U Cluj în acest sezon. FC Argeș a avut 65 de oportunități

• 58 de cornere a avut U Cluj în actuala stagiune. FC Argeș a beneficiat de 61 de lovituri de la colțul terenului.

Pe Las Vegas, pariul pe EGALITATE la pauză sau la final de partidă (PsF X) are cota 1.60.

---------------------------

FC Botoșani și FC Hermannstadt se întâlnesc astăzi, de la ora 21:00, în runda cu numărul 18 din Superliga României. 

FC Botoșani nu a mai câștigat un meci în campionat de la jumătatea lunii august. În cele din urmă, după lungi amenințări, finanțatorul Valeriu Iftime și antrenorul Mihai Teja s-a despărțit. Gruparea din Moldova încă nu a găsit un înlocuitor, așa că va avea un interimar pe bancă astăzi. Transferurile din vară nu au mai fost la fel de inspirate ca de obicei, iar FC Botoșani ocupă doar locul 12 în Superliga României, cu 19 puncte obținute în 16 partide disputate. 

Nou-promovata FC Hermannstadt este una dintre surprizele plăcute ale actualei stagiuni. Formația pregătită de Marius Măldărășanu încă rezistă în zona play-off-ului, locul 5, cu 26 de puncte și un golaveraj pozitiv. Evoluțiile bune au făcut ca doi fotbaliști ai clubului sibian să fie convocați la prima reprezentativă a României. E vorba de fundașul lateral Raul Opruț și de atacantul Daniel Paraschiv, al doilea golgeter al campionatului, cu 8 goluri. 

FC Botoșani și FC Hermannstadt au remizat în meciul din turul campionatului, scor 1-1. Alte informații și statistici interesante: 

• FC Botoșani este formația cu cele mai multe rezultate de egalitate în acest sezon. A remizat în 7 dintre cele 16 meciuri disputate

• Și FC Hermannstadt are multe remize, 5 în 16 partide

• în 13 dintre cele 16 meciuri jucate de FC Hermannstadt s-a înregistrat un rezultat de egalitate la pauză

• în 10 dintre cele 16 partide ale Botoșaniului a fost X la pauză

• 50 de ocazii de gol și-a creat FC Botoșani în această ediție de campionat. FC Hermannstadt a avut 49 de oportunități. 

Pe Las Vegas, cota pentru EGALITATE la pauză sau la final de meci (PsF X) este @1.53. 

15% EXTRA CÂȘTIG

Un foaaarte mare avantaj dacă jucați acest bilet la Las Vegas, este acela că îl puteți copia exact așa cum l-am pus eu, el fiind afișat pe pagina Ponturile Zilei, dar și cu un bonus de 15% la cota finală pe care îl primiți automat pe bilet! Click AICI pentru a copia biletul meu!

Practic, în loc de cotă 2.43, vom avea cota finală 2.81!

O altă chestie faină de care puteți profita dacă jucați pe Las Vegas, este concursul PREDICTOR pentru Campionatul Mondial de Fotbal cu premii totale de 50.000 de Lei și participare gratuită!

COPIAZĂ BILETUL MEU AICI


Am jucat acest pariu pe LASVEGAS.ro!

Înregistrează-te și ai un BONUS INSTANT până la 900 de Lei la prima depunere!

Înregistrează-te AICI
U Cluj vs FC Argeș
Pronostic:
PSF X
Cota
1.60
FC Botoșani vs Hermannstadt
Pronostic:
PSF X
Cota
1.53
Extra Bonus vs din partea casei
Pronostic:
15% Boost
Cota
1.15
Cota finala: 2.82
Profit: 9.10
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro