Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 6.38

Superbet

Santa Clara și Estoril Praia se întâlnesc astăzi, de la ora 22:15, în runda cu numărul 13 a primei ligi din Portugalia. Santa Clara, reprezentantă a Portugaliei în sezonul trecut de Conference League, nu a gestionat bine succesul, iar anul acesta se zbate în zona periculoasă a clasamentului. Mario Silva a rezistat în funcția de antrenor, dar postul nu este deloc stabil. Gazdele de astăzi au strâns doar 10 puncte în primele 12 runde și ocupă poziția a 15-a din 18 formații. 

Estoril, altă formație portugheză care a făcut cunoștință cu Europa în ultimul deceniu, stă puțin mai bine în actuala stagiune. Este pe poziția a 12-a, cu 16 puncte. O clasare însă sub posibilitățile lotului, unul cotat la peste 25 de milioane de euro. 

cota2.ro

• singurul meci direct disputat în anul 2022 a fost câștigat de Santa Clara, scor 2-0

• Santa Clara are a doua cea mai slabă ofensivă din campionat, 8 goluri marcate în 12 partide. Nici Estoril nu impresionează, 13 goluri înscrise

• 1.7 goluri este media în disputele lui Santa Clara din acest sezon

• doar în 3 dintre cele 12 partide jucate de Estoril s-au marcat peste 2.5 goluri

• Estoril este ultima în clasamentul ocaziilor de gol, doar 8.92 ocazii de gol/meci. Santa Clara e antepenultima, o medie de 9.42 oportunități/partidă.

Pe Superbet, cota pentru sub 2.5 goluri este @1.65.

-----------------

Jong Ajax și Ben Bosch sunt adversare astăzi, de la ora 21:00, în runda cu numărul 15 din Eerste Divisie, a doua divizie a fotbalului olandez. 

Jong Ajax, echipa secundă a campioanei Ajax, este pregătită din acest sezon de Johnny Heitinga, fostul fundaș central al naționalei batave. Fără drept de promovare în Eredivisie, echipa este un loc unde sunt testați tinerii din academie. Media de vârstă a lotului este incredibilă, doar 18.9 ani. În ciuda acestui aspect, Jong Ajax ocupă un onorabil loc 10 în campionat, cu 19 puncte obținute în 14 partide. 

Den Bosch a ajuns la al 18-lea sezon consecutiv în liga secundă a Olandei, iar situația nu pare să se schimbe nici anul acesta. Formația pregătită de Jack de Gier este una de totul sau nimic, fără vreo remiză în primele 14 runde. Ocupă poziția a 12-a, cu 18 puncte și traversează o formă excelentă, 5 victorii în precedentele 6 etape. 

• în ultimele 6 partide directe dintre Jong Ajax și Den Bosch s-au marcat de fiecare dată peste 2.5 goluri 

• 3.4 goluri este media atât în disputele lui Jong Ajax, cât și în cele ale lui Den Bosch, în acest sezon

• în ultimele 5 deplasări ale lui Ben Bosch s-au marcat de fiecare dată peste 2.5 goluri 

• 14.14 ocazii de gol/meci și-a creat Jong Ajax în acest sezon, a 3-a medie din campionat.

Pe Superbet, cota pentru peste 2.5 goluri este @1.42.

-----------------

Norvegia și Slovenia se întâlnesc astăzi, de la ora 19:00, în Grupa Principală I a Campionatului European de handbal feminin. 

Norvegia, principală favorită a turneului continental, a avut un parcurs fără greșeală, victorii pe linie. Nordicele au nevoie de cel puțin o remiză astăzi pentru a obține matematic biletul spre semifinale. În urmă cu două zile s-au chinuit serios în fața Suediei. A fost 13-13 la pauză, apoi o victorie la limită, scor 27-25. Totul i s-a datorat legendarei Katrine Lunde. Ajunsă la 42 de ani, portărița a făcut unul dintre cele mai bune meciuri ale carierei!

Slovenia joacă pe teren propriu meciul contra Norvegiei, la Ljubljana, și este pregătită pentru un rezultat mare. Naționala lui Dragan Adzic păstrează șanse la calificarea în careul de ași. Are 4 puncte în acest moment, iar forma Anei Gros, interul lui Gyor, este dătătoare de speranțe.

• cel mai recent meci direct dintre Norvegia și Slovenia a avut loc în octombrie 2021. Nordicele s-au impus cu 26-21. La pauză a fost 12-12

• 25 de goluri a înscris Ana Gros la acest turneu final. Nicio jucătoare a Norvegiei nu se apropie de această bornă

• la acest European, Norvegia a condus cu mai multe de două goluri la pauză doar în meciul cu modesta Elveția 

• Slovenia a pierdut un meci la acest turneu, 22-33 contra Suediei. La pauză, scorul era strâns, 14-13 pentru nordice.

Pe Superbet, cota pentru un handicap de +4.5 goluri Slovenia la pauză este @1.65.

--------------

Ungaria și Suedia se întâlnesc de la ora 19:00, în Grupa Principală II a Campionatului European de handbal feminin.

Ungaria este decepția turneului final continental. Obiectivul declarat era calificarea în semifinale, dar maghiarele au bifat o singur victorie, chinuită, în fața debutantei Elveția și au zero puncte în Grupa Principală. Scăpate de presiune, au făcut un meci bun contra Danemarcei, eșec dramatic, suferit în ultimele secvențe, scor 27-29.

Suedia practică un handbal frumos, modern, contraatacuri rapide și acțiuni finalizate după puține pase, dar are probleme cu eficiența. A pierdut partidele cu vecinele Norvegia și Danemarca și a ieșit din cursa pentru semifinale. 

• Ungaria a câștigat ultimul meci direct disputate împotriva Suediei, la Jocurile Olimpice de anul trecut, scor 26-23

• 8 turnovers/meci a comis Ungaria la acest turneu final, a doua cea mai bună medie din competiție, după Danemarca

• Ungaria are 3.242 de pase la acest turneu final, Suedia 3.219

• doar 62.5% este eficiența Suediei la aruncările de la 7 metri, printre codașe la acest aspect. Maghiarele au avut mâna mai sigură, 68.4%.

Pe Superbet, cota pentru un handicap de +5.5 goluri Ungaria este @1.65. 


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Santa Clara vs Estoril
Pronostic:
sub 2.5 goluri
Cota
1.65
Jong Ajax vs Den Bosch
Pronostic:
peste 2.5 goluri
Cota
1.42
Norvegia F vs Slovenia F
Pronostic:
Slovenia +4.5 handicap prima repriză
Cota
1.65
Ungaria F vs Suedia F
Pronostic:
Ungaria +5.5 handicap
Cota
1.65
Cota finala: 6.38
Profit: -3.00
Stake: 3
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro