Ponturi Pariuri Tenis Casper Ruud vs Taylor Fritz

BETFAIR EXCHANGE

Continuăm ponturile de la Turneul Campionilor, cu meciul dintre Casper Ruud și Taylor Fritz. Cei doi au câștigat primul meci din turneu, Ruud contra lui Auger Aliassime, iar Fritz contra lui Nadal. Mai jos aveți o scurtă analiză a celor doi jucători precum și pronosticul propus.

Casper Ruud a fost impresionant în prima partidă de la Turneul Campionilor, trecând în minim de seturi de Felix Auger Aliassime, într-o partidă în care pleca clar cu șansa a doua. Norvegianul nu a oferit nici macar o șansă de break adversarului său având un procentaj foarte bun de 78 % puncte câștigate cu al doilea serviciu. Evoluția lui foarte bună a surprins, deoarece Casper preferă zgura și este genul de jucător care domină schimburile lungi și care joacă mult pe greșeala adversarului, fiind foarte bun pe retur. Anul acesta are titluri la Buenos-Aires, Geneva și Gstaad, însă cele mai mari performanțe rămân fără îndoială finalele pierdute la Roland Garros și US Open. Totuși, pe hard nu este atât de puternic, având destule înfrângeri la oponenți modești precum Ben Shelton, Nishioka ori Munar. 

cota2.ro

Taylor Fritz este un jucător american de 25 ani clasat pe locul 9 ATP. Anul 2022 este fără îndoială cel mai bun din cariera sa, cu 3 trofee câștigate, Indian Wells, Eastbourne și Tokyo și victorii cu majoritatea jucătorilor de top din circuit. Taylor servește foarte bine, iar ieri l-a învins pe Nadal fără să îi ofere nici macar o șansă de break. Marea problemă a lui este inconstanța, fiind genul de jucător care poate învinge pe oricine , dar poate să și piardă cu oricine.

Il văd pe Taylor Fritz favorit în special datorită suprafeței pe care se desfășoară partida. Chiar dacă l-a bătut pe Auger Aliassime, Ruud a avut o singură șansă de break, fiind pus în dificultate de serviciile puternice. Voi merge pe victoria americanului care este cu moralul la cote maxime după meciul perfect contra lui Nadal. 



Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Casper Ruud vs Taylor Fritz
Pronostic:
Victorie Taylor Fritz
Cota
1.83
Cota finala: 1.83
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro