Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 4.46

Superbet

România și Muntenegru se întâlnesc astăzi, de la ora 19:00, în Grupa Principală II a Campionatului European de handbal feminin. România este la mâna ei în drumul spre semifinalele Campionatului European. Cu victorii în disputele cu Muntenegru, astăzi, și Germania, mâine, „tricolorele” pot da toate calculele peste cap. Florentin Pera a avut probleme în faza de selecție, dar a fost ferit de ghinioane la turneul final, nicio accidentare serioasă. Jocul României nu este unul care să fure ochii, printre cele mai lente atacuri poziționale. Compensează în schimb prin forța liniei de 9 metri și prin modul în care Crina Pintea își domină adversarele pe pivot. 

Muntenegru a intrat cu punctaj maxim în Grupa Principală, dar a fost învinsă fără drept de apel de Franța, scor 19-27, în urmă cu două zile. Muntenegrencele nu mai au nici avantajul propriei săli, partida de astăzi fiind programată la Skopje, în Macedonia de Nord. Nici reprezentativa pregătită de marea Bojana Popovic nu are un stil nordic de joc, preferă tot construcții lungi, mizând pe exprimentatele Radicevic, Raicevic, dar și pe forța interului Jaukovic. 

cota2.ro

• România a câștigat cel mai recent meci direct disputat împotriva naționalei Muntenegrului, în martie 2021, în turneul de calificare pentru Jocurile Olimpice. S-a încheiat 28-25

• 108 goluri a înscris România în primele 4 meciuri de la Campionatul European. Muntenegru a punctat de 104 ori

• 7 goluri a marcat Crina Pintea în victoria României cu Spania. A fost cea mai bună jucătoare „tricoloră”

• 18 goluri are în total Crina Pintea la acest turneu final

• 26 de goluri din 32 de aruncări încercate are Jovanka Radicevici la acest turneu final.

Pe Superbet, cota pentru Crina Pintea înscrie peste 3.5 goluri are cota @1.50. Peste 5.5 goluri marcate de Jovanka Radicevic are cota @1.75.

--------------

Franța și Germania se întâlnesc astăzi, de la ora 21:30, în Grupa Principală II a Campionatului European de handbal feminin. 

Franța, campioana olimpică en-titre, poate obține astăzi calificarea matematică în semifinalele Europeanului. Franțuzoaicele au un parcurs perfect până în acest moment, alături de Norvegia fiind singura națională cu victorii pe linie. Jocul defensiv impecabil pus în aplicare de Olivier Krumbholz dă fiori oricărui adversar, linia de 9 metri, condusă de Grâce Zaadi, este și ea impresionantă, la fel ca viteza cu care desfășoară contraatacurile. În concluzie, Franța este cea mai completă echipă a turneului. 

Germania mai are de doi bani speranță la acest turneu final. Trebuie să câștige meciurile cu Franța și România și să spere la un joc al rezultatelor favorabil. Nemțoaicele vin totuși cu un moral după, după victoria 36-28 împotriva reprezentativei Olandei. 

• Franța a câștigat ultimele 8 meciuri directe contra Germaniei

• cel mai recent meci direct a avut loc chiar luna trecută, un amical câștigat de Franța, scor 30-29

• 11 goluri a marcat Grace Zaadi la actuala ediție a Europeanului

• 4 goluri a înscris Grace Zaadi în ultimul meci oficial contra Germaniei, victoria de la Campionatul Mondial din 2019.

Pe Superbet, cota pentru peste 3.5 goluri marcate de Grace Zaadi este @1.70. 


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
România vs Muntenegru
Pronostic:
Crina Pintea peste 3.5 goluri
Cota
1.50
România vs Muntenegru
Pronostic:
Radicevic peste 5.5 goluri
Cota
1.75
Franța vs Germania
Pronostic:
Zaadi peste 3.5 goluri
Cota
1.70
Cota finala: 4.46
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro