Ponturi Pariuri Tenis Andrey Rublev vs Novak Djokovic

BETFAIR EXCHANGE

Propunerea mea pentru astăzi vizează meciul din Grupa Roșie de la Turneul Campionilor, între Andrey Rublev și Novak Djokovic. Cei doi și-au câștigat primele meciuri, Rublev contra lui Medvedev, iar Djokovic contra lui Tsitsipas.Mai jos aveți o scurtă analiză a celor doi jucători precum și pronosticul propus.

Andrey Rublev este un jucător rus de 24 ani, clasat pe locul 7 ATP. El este deja un nume consacrat pe tabloul masculin, fiind una dintre prezențele constante în fazele superioare ale turneelor în ultimii 2-3 ani. Anul acesta a fost bun, având numai puțin de 4 turnee câștigate, la Dubai, Marseille, Belgrad și Gijon, dar și semifinale la Indian Wells, Rotterdam, Washington și Astana. A avut o evoluție bună și la US Open când a pierdut în sferturi cu Tiafoe. Rublev lovește puternic, însă are totodată și o deplasare bună în teren, astfel că se anunță unul dintre jucătorii care vor fi la vârful circuitului mulți ani de acum înainte. Marea lui problemă este inconstanța, fiind un jucător cu un psihic destul de slab care își schimbă ușor nivelul jocului chiar și pe parcursul partidelor. 

cota2.ro

Novak Djokovic este în opinia mea marele favorit aici și deși a ajuns la 35 ani, pare jucătorul nr.1 al circuitului. El este momentan pe locul 8 ATP, dar poziția sa este doar o consecință a faptului că a fost interzis la Australian Open și toate turneele americane inclusiv US Open, din cauza controverselor legate de vaccinarea anti Covid. Nole este fără discuții unul dintre cei mai mari jucători din istoria tenisului cu 90 titluri în carieră dintre care 21 de mare șlem. A jucat puțin în 2022, însă chiar și în aceste condiții are 5 titluri câștigate, inclusiv cel de la Wimbledon. Forma sa este bună, a câștigat 15 din cele 17 partide disputate în sală în această toamnă, iar începând cu luna mai are 32 de victorii din 35 meciuri. Nu si-a pierdut serviciul în primul meci cu Tsitsipas.

Cei doi s-au întâlnit și anul trecut la Turneul Campionilor, iar Rublev a câștigat doar 5 game-uri. Nu ii dau prea multe șanse rusului nici astăzi, Djokovic fiind într-o formă foarte bună, iar încrederea în forțele proprii fiind maximă.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Andrey Rublev vs Novak Djokovic
Pronostic:
Victorie Novak Djokovic 2-0
Cota
2.02
Cota finala: 2.02
Profit: 8.16
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro