Ponturi Pariuri Fotbal România vs Slovenia

BETFAIR EXCHANGE

Rămânem pe meciuri amicale ale echipelor naționale și pentru ziua de joi. Practic, va fi o rețetă pe care o vom tot repeta până la debutul Campionatului Mondial, atunci când, evident, ne vom concentra pe ceea ce se întâmplă în Qatar. Azi aruncăm o privire pe amicalul României cu Slovenia, de unde venim cu o cotă curajoasă

”Tricolorii” s-au apucat să pregătească Europeanul din 2024, asta pentru că noi n-avem nicio treabă cu Mondialul care stă să înceapă în câteva zile. Prima reprezentativă are două meciuri de verificare, cu Slovenia, la Cluj, și cu Moldova, la Chișinău. Edi Iordănescu a primit refuzuri de la unele cluburi pentru această acțiune, apoi a mai fost încurcat și de câteva accidentări, vezi cazurile Bancu și Alibec, și a încropit cumva un lot din care nu-ți poți pune speranțe cu adevărat mari. Nici Slovenia nu vine din postura de bau-bau, dar meciul de la Cluj pare să fie mai degrabă o partidă închisă, între două echipe care și-au ratat obiectivele și încearcă să-și reclădească o generație ceva mai serioasă și productivă.

cota2.ro

  • Slovenia a terminat pe 3 grupa din Liga Națiunilor, Divizia a 2-a, și a evitat astfel retrogradarea, lucru care nu s-a întâmplat cu România, care a picat într-un eșalon inferior după ce a închis grupa pe ultima poziție;
  • România are două meciuri la rând pe plus: 1-1 cu Finlanda și 4-1 cu Bosnia;
  • Slovenia are 4 meciuri la rând fără înfrângere: 3 remize (Norvegia 0-0, Serbia 2-2 și Suedia 1-1) și 1 victorie (Norvegia 2-1):
  • Ultimul duel direct a avut loc în 2012, o partidă amicală câștigată de Slovenia cu 4-3: Pentru ”tricolori” marcau Papp, Torje și Grozav (niciunul nu mai e în lot, deși toți încă activează în Liga 1).

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
România vs Slovenia
Pronostic:
Egal la pauză
Cota
2.05
Cota finala: 2.05
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro