Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.00

Superbet

Anadolu Efes și Barcelona se întâlnesc astăzi, de la ora 19:30, în runda cu numărul 8 a Euroligii de baschet masculin. Anadolu Efes, câștigătoarea ultimelor ediții din Euroligă, a păstrat un lot stelar pentru nivelul Europei, este pregătită în continuare tot de Ergin Ataman, dar rezultatele sunt extrem de slabe. Turcii au câștigat doar 2 dintre primele 7 meciuri jucate în această ediție a Euroligii, iar gluma a început să se îngroașe. Cu Larkin accidentat, Beaubois, Clyburn sau Micic sunt așteptați să iasă la înaintare. 

Barcelona a investit masiv în ultimii ani, plătește salarii uriașe unor jucători precum Nikola Mirotic, Nikola Kalinic sau Jan Vesely, dar nu a mai cucerit trofeul în Euroligă din 2010. De atunci a mai disputat o singură finală, în 2021. Trupa pregătită de Sarunas Jasikevicius ocupă poziția a 3-a în actuala ediție, cu 5 victorii în 7 partide.

cota2.ro

• în toate meciurile directe disputate după anul 2020 s-au înscris peste 158 de puncte

• 162.15 puncte este media punctelor în meciurile lui Anadolu Efes în acest sezon al Euroligii

• 150.86 este media punctelor în meciurile Barcelonei din actuala stagiune

• Vasilije Micic, starul lui Anadolu Efes, este jucătorul cu cele mai multe pase decisive în acest sezon al Euroligii, o medie de 7.1/meci.

Pe Superbet, cota pentru peste 149.5 puncte (inclusiv prelungiri) în Anadolu Efes - Barcelona este @1.36.

💥💥💥FĂRĂ DEPUNERE: 40 de Lei FREEBET + 200 de rotiri GRATUITE la jocul Shining Crown la înregistrare prin acest link

Jong AZ Alkmaar și Jong Ajax se întâlnesc astăzi, de la ora 22:00, în runda cu numărul 16 din Eerste Divisie, al doilea eșalon fotbalistic al Olandei. 

Jong AZ Alkmaar, echipa secundă a lui Alkmaar, este antrenată de Maarten Martens. Lotul are o medie de vârstă de 19 ani și în componență doar 2 fotbaliști străini. După primele 15 runde disputate din actuala stagiune ocupă locul 7, unul de play-off, cu 23 de puncte. 

Jong Ajax, echipa secundă a campioanei Ajax, este antrenată din acest sezon de Johnny Heitinga. Fără drept de promovare în primul eșalon, este un loc unde sunt testați tinerii din academie. Media de vârstă a lotului este cea mai scăzută din competiție, doar 18.9 ani. În ciuda acestui lucru, Jong Ajax ocupă poziția a 10-a în campionat, cu 20 puncte obținute în 15 partide. 

• ultimele 6 meciuri directe dintre Jong AZ și Jong Ajax au fost GG

• Jong Ajax vine după un meci nebun, o remiză 4-4 împotriva celor de la Den Bosch

• 3.7 goluri este media în meciurile lui Jong Ajax în acest sezon. Și în cazul lui Jong AZ avem o medie ridicată, 3.00 goluri/partidă

• 14.33 ocazii de gol/meci și-a creat Jong Ajax în acest sezon, a 3-a medie din Eerste Divisie

• Jong AZ Alkmaar este a doua în ierarhia eficienței din Eerste Divisie. 15% dintre ocaziile create au fost transformate în goluri. 

Pe Superbet, cota pentru peste 2.5 goluri în Jong AZ Alkmaar - Jong Ajax este @1.47. 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Anadolu Efes vs Barcelona
Pronostic:
peste 149.5 puncte
Cota
1.36
Jong AZ Alkmaar vs Jong Ajax
Pronostic:
peste 2.5 goluri
Cota
1.47
Cota finala: 2.00
Profit: 5.00
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro