Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 5.68

LasVegas

Romania - Slovenia 

Tricolorii primesc vizita Sloveniei in aceasta seara, intr-un meci de pregatire care se va disputa pe ”Cluj Arena”. Trupa lui Edi Iordanescu a bifat 4 victorii, un egal si doua infrangeri in ultimele 7 partide disputate in fata propriilor fani, in timp ce Slovenia are o victorie, o infrangere si 5 egaluri in ultimele 7 deplasari. Ultimul meci direct dintre cele doua nationale s-a jucat cum 10 ani, iar partida s-a incheiat cu victoria Slovenilor, scor 4-3. Multe nume noi si multi tineri sunt convocati la lot, iar Edi Iordanescu a specificat ca isi doreste sa vada la treaba si jucatori care au evoluat mai putin pentru nationala. In aceste conditii, golurile nu ar trebui sa lipseasca.

cota2.ro

Portugalia - Nigeria

Ultimul joc al ”lusitanilor” inainte de startul Cupei Mondiale se joaca pe ”Jose Alvalade” impotriva Nigeriei, de la ora 20:45. Portugalia a castigat 4 din ultimele 5 meciuri de pe teren propriu, iar Nigeria a pierdut 4 din ultimele 5 deplasari. Cele doua nationale nu s-au mai intalnit pana acum, insa Portugalia e mare favorita, iar Fernando Santos cu siguranta isi va dori un succes pentru a incepe turneul final cu un moral bun. Nigeria nu s-a calificat la Mondial fiind eliminata de Ghana, chiar primul adversar al Portugaliei de la acest turneu. Ma astept ca Ronaldo & Co. sa se impuna la un scor destul de clar.

Macedonia de Nord - Finlanda

Pe ”Arena Toshe Proeski” din Skopje, Macedonia de Nord da piept cu Finlanda intr-o partida amicala. Gazdele au pierdut ultimele 3 partide la zero, iar un succes ar mai linisti apele la echipa. Finlanda nu are rezultate deloc rele in ultimele meciuri, iar in ultimele 3 partide contra Macedoniei de Nord au reusit sa fie neinvinsi. Dupa ce au eliminat Italia din drumul catre Mondial, elevii lui Milevski s-au ”stins”, dar cred ca azi vor face un meci bun. Finlanda nu are o trupa rea, insa in 3 din ultimele 4 deplasari au incasat gol. 

Luxemburg - Ungaria

Fotbalul din Luxemburg a crescut foarte mult, iar rezultatele nu au intarziat sa apara. Cu un 3-3 pe terenul Turciei si cu un succes cu 1-0 in fata Lituaniei, Luxemburgul era foarte aproape sa faca o surpriza in Nations League. Ungaria a demonstrat inca o data ca are o echipa absolut fantastica. Chiar daca au incheiat pe locul secund in grupa de Nation League din care au mai facut parte Italia, Germania si Anglia, ungurii pornesc cu prima sansa in acest amical si imi e greu sa cred ca nu vor marca astazi. 

Am jucat acest pariu pe LASVEGAS.ro!

Înregistrează-te și ai un BONUS INSTANT până la 900 de Lei la prima depunere!

Înregistrează-te AICI
Romania vs Slovenia
Pronostic:
Peste 2 goluri asiatice
Cota
1.73
Portugalia vs Nigeria
Pronostic:
Portugalia marcheaza 2+ goluri asiatice
Cota
1.68
Macedonia de Nord vs Finlanda
Pronostic:
Macedonia de Nord marcheaza 1+ goluri asiatice
Cota
1.00
Luxemburg vs Ungaria
Pronostic:
Ungaria marcheaza 1+ goluri asiatice
Cota
1.33
Cota finala: 3.87
Profit: 11.48
Stake: 4
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro