Ponturi Pariuri Tenis Felix Auger Aliassime vs Taylor Fritz

BETANO

Meci decisiv pentru calificarea în semifinale la Turneul Campionilor, ultimul turneu important al sezonului desfășurat în sală, între Felix Auger Aliassime și Taylor Fritz. Mai jos vă prezint detalii despre cei doi jucători precum și un pronostic cu șanse bune de reușită.  

Felix Auger Aliassime venea aici după o perioadă extraordinară în care a reușit să câștige 3 turnee consecutive în sală și să lege 16 victorii la rând, cea mai lungă serie din carieră. Înfrângerea cu Ruud a surprins, însă Felix si-a revenit repede și a trecut fără probleme de Nadal căruia i-a cedat doar 7 game-uri. Fost campion la juniori, la 22 ani el este deja o certitudine în circuitul masculin, un viitor lider mondial asa cum il văd majoritatea specialiștilor. Preferă jocul pe suprafețe rapide acolo unde își pune în valoare serviciul foarte puternic și bine plasat. Trimite mulți ași si își pierde greu serviciul, oferind puține șanse de break adversarilor. Aici a trimis 14 ași cu Ruud și 15 cu Nadal. 

cota2.ro

💥111 LEI FREEBET FĂRĂ DEPUNERE la Betano dacă te înregistrezi prin acest link💥

Taylor Fritz este în cea mai bună perioadă a carierei și a intrat în premieră în top 10 mondial. Americanul de 25 ani a câștigat 3 turnee în acest an, Indian Wells, Eastbourne și Tokyo și are victorii cu toti jucătorii importanți din circuit. La fel ca și adversarul său, preferă jocul pe hard și servește foarte bine, cel mai bun exemplu fiind primul meci aici când nu i-a oferit nici măcar o șansă de break lui Nadal. Vine după o partidă dramatică cu Ruud, când a servit 15 ași dar a pierdut în tiebreakul setului decisiv.

Se întâlnesc doi jucători puternici, care își bazează jocul pe propriul serviciu și oferă puține șanse de break. În aceste condiții văd o partidă lungă și mulți ași de ambele părți, suprafața rapidă de la Torino oferind puține șanse jucătorului la retur . Mergem pe over 23.5 ași. 

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Felix Auger Aliassime vs Taylor Fritz
Pronostic:
Peste 23.5 ași
Cota
1.88
Cota finala: 1.88
Profit: -9.00
Stake: 9
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro