Ponturi Pariuri Tenis Daniil Medvedev vs Novak Djokovic

BETANO

Continuăm ponturile de la Turneul Campionilor cu meciul dintre Daniil Medvedev și Novak Djokovic. Mai jos aveți o scurtă analiză a celor doi jucători precum și pronosticul propus

Daniil Medvedev continuă și la acest ultim turneu al anului forma slabă din 2022 și a pierdut primele 2 meciuri contra lui Rublev și Tstsipas, de fiecare dată în tiebreakul setului decisiv. Fost lider mondial, momentan pe locul 5 ATP, el are un an mult sub așteptări în care s-a confruntat cu destule probleme atât de ordin fizic, fiind operat de hernie cât și extrasportiv, fiind binecunoscute declarațiile sale cu privire la războiul din Ucraina. Medvedev este unul dintre cei mai buni jucători ai ultimilor ani în tenisul masculin, campion la US Open, finalist la Australian Open și câștigător a numai puțin de 13 titluri ATP. Anul acesta a câștigat doar trofeul de la Los Cabos și a pierdut finalele de la Halle și Hetsogenbosch, în rest rezultatele sale fiind modeste. Este înalt și preferă suprafețele rapide câștigând multe puncte direct cu serviciul. A înregistrat numai puțin de 40 de ași în primele 2 meciuri.

cota2.ro

Novak Djokovic este la un nivel incredibil în acest final de an și pare mare favorit la titlu aici. Sârbul a jucat perfect cu Tstsipas și Rublev și a câștigat fără să își piardă serviciul, oferind o singură șansă de break grecului și niciuna jucătorului rus. La fel ca și adversarul său, Nole a avut un an extrem de agitat în care a coborât până pe locul 8 ATP fiind interzis la Australian Open și la toate turneele americane, inclusiv US Open din cauza controverselor legate de vaccinare. A jucat puțin în 2022, însă chiar și în aceste condiții are 5 titluri câștigate, inclusiv cel de la Wimbledon. Forma sa este foarte bună, a câștigat 16 din cele 18 partide disputate în sală în acest an, fiind învins doar de Auger Aliassime la Laver Cup și de Rune la Paris.

Medvedev este unul dintre puținii jucători din circuit care i-a pus probleme lui Djokovic în ultimii ani, câștigând în fața acestuia în finală la US Open, dar și în finala Turneului Campionilor, aici la Torino în 2020. Chiar și anul acesta, în care rusul nu a fost la cel mai înalt nivel am avut o partidă echilibrată în semifinale la Astana, când Medvedev s-a retras inexplicabil la 1-1 la seturi. Merg pe over 22.5 game-uri.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Daniil Medvedev vs Novak Djokovic
Pronostic:
Peste 22.5 game-uri
Cota
1.90
Cota finala: 1.90
Profit: 9.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro