Biletul Zilei format din 7 meciuri la cota 13.63

Superbet

Băieți, am luat la puricat oferta de astăzi și am găsit 6 meciuri din care am făcut un bilet de cotă finală 13, pentru care am primit și un bonus de 5% la câștig din partea SUPERBET!

În semifinala campionatului european de handbal feminin dintre Norvegia și Franța am mizat pe minim 4 goluri marcate de Stine Oftedal. Coordonatoarea de joc a campioanei mondiale are o eficiență de 57.1% în acest turneu, cu 24 de goluri marcate din 42 de aruncări, o medie de 4 per partidă.

cota2.ro

În cealaltă semifinală, cea dintre Danemarca și Muntenegru, am mizat pe minim 6 goluri marcate de extrema Jovanka Radicevici, care are 34 de reușite din 43 de aruncări la acest turneu, cu o eficiență de 79.1% și o medie de 5.66 reușite per partidă. Important de reținut că este și prima opțiune la aruncările de la 7 metri.

Tot din handbal am mers pe selecția că Dinamo București, multipla campioană a României la masculin, va înscrie minim 3 de goluri la Bacău.

💥💥💥FĂRĂ DEPUNERE: 40 de Lei FREEBET + 200 de rotiri GRATUITE la jocul Shining Crown la înregistrare prin acest link

Din baschet am mers pe linia de over 144.5 puncte în confruntarea de Liga Națională dintre BC Timișoara și Dinamo București și pe linia de over 149.5 puncte la partida de Euroliga dintre Fenerbahce și Panathinaikos. În ambele cazuri sunt incluse și eventualele reprize de prelungiri!

Am luat și o selecție din fotbal, cea mai mică valoare de pe bilet la cotă 1.33 pentru ambele marchează sau peste 2.5 goluri în partida dintre Xamax și Wil din liga secundă a Elveției, pronostic înverzit în 14 din ultimele 15 meciuri oficiale disputate de gazde!

Vă recomand să jucați cu miză mică, evident că este riscant din moment ce conține mai multe selecții! Eu am folosit maxim 0.5% din bugetul de pariere lunar.

PROFIL DE SUPERSOCIAL

Dacă aveți instalată aplicația Superbet, puteți să-mi dați follow pe SuperSocial și vedeți automat toate biletele pe care joc, inclusiv LIVE. Din păcate nu apuc să postez chiar toate biletele pe site, astfel că un follow la profilul meu de pe Superbet v-ar fi util!

👉Aveți aici profilul meu de Supersocial👈


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Norvegia vs Franța
Pronostic:
Oftedal peste 3.5 goluri
Cota
1.70
Danemarca vs Muntenegru
Pronostic:
Radicevici peste 5.5 goluri
Cota
1.75
Știința Bacău vs Dinamo
Pronostic:
Dinamo peste 34.5 goluri
Cota
1.65
BC Timișoara vs Dinamo
Pronostic:
peste 144.5 puncte
Cota
1.42
Fenerbahce vs Panathinaikos
Pronostic:
peste 149.5 puncte
Cota
1.40
Xamax vs Wil
Pronostic:
GG sau peste 2.5 goluri
Cota
1.33
Superbet vs Online
Pronostic:
Extra Bonus la câștig
Cota
1.05
Cota finala: 13.63
Profit: -1.00
Stake: 1
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro