Ponturi Pariuri Tenis Casper Ruud vs Andrey Rublev

Superbet

A doua semifinală de la Turneul Campionilor îi aduce față în față pe Casper Ruud și Andrey Rublev. Mai jos aveți o scurtă analiză a celor doi jucători precum și pronosticul propus.

Casper Ruud a surprins pe toată lumea câștigând grupa din care a făcut parte, deși pornea cu ultima șansă. Jucătorul norvegian a trecut de Felix Auger Aliassime și Taylor Fritz, doi jucători pe hârtie mult mai puternici pe hard, iar înfrângerea din ultima partidă contra lui Nadal nu a mai contat în ierarhia finală. Casper are un an foarte bun în care si-a stabilizat poziția în top 10, a ajuns în 2 finale de mare șlem, Roland Garros si US Open și a cucerit titluri la Buenos-Aires, Geneva și Gstaad. El este totuși mai bun pe zgură, fiind genul de jucător care lovește la siguranță și nu este foarte puternic fizic.

cota2.ro

Andrey Rublev face la rândul său un turneu peste așteptări, reușind calificarea în semifinale după victorii cu Medvedev și Tsitsipas. Aflat pe locul 7 ATP, rusul are 4 turnee câștigate în 2022, la Dubai, Marseille, Belgrad și Gijon, dar și semifinale la Indian Wells, Rotterdam, Washington și Astana. El are un stil mult mai agresiv decât adversarul său, fiind un jucător ofensiv care caută loviturile câștigătoare. A servit 29 ași în cele 3 partide disputate în grupă, iar evoluția sa a fost solidă inclusiv în meciul pierdut contra lui Djokovic. 

Îl văd favorit pe Rublev, însă voi alege un pronostic special ce are în opinia mea șanse bune de reușită. Casper Ruud nu este un specialist pe hard, fiind la un nivel fizic mai redus decât adversarii săi. El primește destul de multi ași și are dificultăți în a returna serviciile puternice și bine plasate. Aici a primit 14 ași de la Auger Aliassime, 15 de la Fritz si 16 de la Nadal. Rublev a servit bine, are un nivel de încredere ridicat după partida foarte bună contra lui Tsitsipas și îl văd să trimită cel puțin 10 ași. Cei doi s-au întâlnit și anul trecut la Turneul Campionilor, iar scorul la ași a fost 14-14. 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Casper Ruud vs Andrey Rublev
Pronostic:
Andrey Rublev - peste 9.5 ași
Cota
1.75
Cota finala: 1.75
Profit: 6.75
Stake: 9
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro