Biletul Zilei format din 8 meciuri la cota 26.14

BETANO

Prieteni, de maine incepe Campionatul Mondial de fotbal si nu puteam sa nu joc cateva selectii antepost. Am luat fiecare grupa in parte si am selectat, zic eu, cele mai bune alegeri si am ajuns la o cota finala de peste 20. 

GRUPA A

cota2.ro

Olanda e marea favorita in Grupa A, din care mai fac parte Qatar, Senegal si Ecuador. ”Portocala mecanica” nu a pierdut in ultimele 15 jocuri dinaintea acestui turneu si asa cum o vede toata lumea, si eu o vad principala candidata la prima pozitie. Principalul adversar al Olandei cred ca va fi Senegalul, insa fara Sadio Mane va fi foarte greu sa urce mai sus de locul secund.

GRUPA B

In Grupa B, Anglia e principala favorita, insa nu trebuie sa neglijam nationalele Statelor Unite si a Tarii Galilor. Iran nu cred ca poate face mare lucru in aceasta grupa si cel mai probabil se va multumi doar cu participarea. Eu am ales sa mizez pe cel putin o victorie a galezilor in aceasta grupa. Cred ca acestia pot strange cel putin 4 puncte la acest turneu si cel mai probabil se vor bate pentru calificare cu SUA.

GRUPA C

Argentina e cotata de bookmakeri ca fiind una dintre principalele favorite la castigarea trofeului si avand in vedere acest lucru imi e cam greu sa cred ca putem avea parte de surprize la prima pozitie. Mexicul si Polonia vor da lupta pentru pozitia secunda, urcand ca Arabia Saudita sa fie, cel mai probabil, ”ciuca” batailor. Consider ca locul 4 e greu sa fie ocupat de alta nationala.

GRUPA D

Franta si Danemarca sunt echipele care se vor bate pentru prima pozitie, dupa parerea mea. Nu cred ca Australia sau Tunisia pot emite pretentii, chiar si pentru locul 2. Sa nu uitam ca danezii au invins Franta in ambele meciuri din Nations League, din acest an si la ce probleme de lot au francezii in linia mediana, tare imi e ca vor bifa din nou o infrangere. Mizez pe o calificare a Danemarcei in fazele eliminatorii, fara prea mari emotii.

GRUPA E

Aceasta grupa e una dintre cele mai interesante si nu doar din cauza faptului ca Spania si Germania vor da batalia pentru locul 1, ci si prin prisma faptului ca Japonia, echipa cu o generatie tanara, poate produce o surpriza. Costa Rica nu stiu in ce masura va obtine ceva in aceste meciuri, ba din contra, cred ca vor incasa foarte multe goluri, iar pariul pe ei avand cea mai proasta defensiva imi surade destul de tare.

GRUPA F

Belgia nu are o grupa usoara, insa la ce lot are cred ca va defila. Locul 1 e un obiectiv important, insa avand in vedere ca in optimi vor intalni cel mai probabil Spania sau Germania, nu stiu cat de mult vor mai tine cont de acest lucru. Croatia a fost finalista editiei precedente si am asteptari mari de la ei cu privire la acest turneu. Cred ca se vor califica in fazele eliminatorii, in detrimentul Marocului si al Canadei si ma astept sa marcheze ceva goluri in aceste trei partide.

GRUPA G

In Grupa G, Brazilia e clar marea favorita la prima pozitie, avand in vedere ca are un lot impresionant de valoros si se numara printre echipele care pot castiga acest turneu. Lot bun are si Serbia care cred ca va da batalia pentru locul 2 cu Elvetia, echipa care a produs ceva surprize la Campionatul European. Camerun nu cred ca va reusi mare lucru la acest turneu, drept pentru care am ales sa mizez pe ei pentru o clasare in ”coada” grupei.

GRUPA H

Portugalia si Uruguay sunt echipele care se vor bate la prima pozitie, una extrem de importanta avand in vedere adversarul din optimi. Pozitia secunda va intalni cel mai probabil Brazilia, iar acest lucru nu suna tocmai grozav. Coreea de Sud nu trebuie neglijata, insa imi e greu sa cred ca se poate califica mai departe. Eu am ales sa mizez pe Ronaldo & Co. ca se vor impune in aceasta grupa.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Olanda vs Grupa A
Pronostic:
Olanda castiga grupa
Cota
1.40
Tara Galilor vs Grupa B
Pronostic:
Tara Galilor castiga cel putin un meci din grupa
Cota
1.40
Arabia Saudita vs Grupa C
Pronostic:
Arabia Saudita termina ultima in grupa
Cota
1.40
Danemarca vs Grupa D
Pronostic:
Danemarca se califica
Cota
1.35
Costa Rica vs Grupa E
Pronostic:
Costa Rica va primi cele mai multe goluri din grupa
Cota
1.65
Croatia vs Grupa F
Pronostic:
Croatia marcheaza minim 4 goluri in grupa
Cota
1.65
Camerun vs Grupa G
Pronostic:
Camerun termina ultima in grupa
Cota
1.62
Portugalia vs Grupa H
Pronostic:
Portugalia castiga grupa
Cota
1.60
Cota finala: 26.14
Profit: 0.00
Stake: 7
Status: In desfasurare

cota2.ro
cota2.ro