Ponturi Pariuri Tenis Casper Ruud vs Novak Djokovic

Superbet

Într-o zi de sărbătoare a fotbalului, eu vă propun un pronostic de la finala Turneului Campionilor de la Torino, ultimul turneu important al sezonului din tenis.

Pentru trofeu și pentru premiul record de peste 4 milioane de euro se vor lupta Casper Ruud și Novak Djokovic. Mai jos aveți o scurtă analiză a celor doi jucători precum și pronosticul propus.

cota2.ro

Casper Ruud este un jucător de 23 ani din Norvegia, aflat pe locul 4 ATP. El este marea surpriză a acestei ediții, mai ales în condițiile în care Casper este mai mult un zgurist, care pe hard a pierdut anul acesta multe partide cu jucători modești precum Munar, Ben Shelton ori Nishioka. Aici el a evoluat însă senzational, trecând pe rând de Felix Auger Aliassime, Taylor Fritz și Andrey Rublev, deși în toate partidele a pornit cu șansa a doua. Are o singură înfrângere, contra lui Nadal, însă în acel moment Ruud era deja calificat și a părut să cedeze deliberat setul secund. Acest turneu este încununarea unui an extraordinar pentru norvegian, care a ajuns în două finale de mare șlem la Roland Garros si US Open si a câștigat turneele de la Buenos-Aires, Geneva și Gstaad.

Novak Djokovic este un jucător sârb de 35 ani, momentan doar pe locul 8 ATP. El a condus ierarhia mondială timp de 361 de săptămâni, un adevărat record pentru tenisul masculin, însă a coborât doar ca urmare a faptului că a fost interzis la Australian Open și turneele americane, inclusiv US Open, din cauza controverselor legate de vaccinare. Nole este fără discuții unul dintre cei mai buni jucători din istoria tenisului, având 90 titluri în palmares dintre care 21 de mare șlem. A jucat puțin în 2022, însă chiar și în aceste condiții are 5 titluri câștigate, inclusiv cel de la Wimbledon. În ultimele 6 luni a pierdut doar 3 partide din 38 disputate, iar aici a fost la cel mai înalt nivel, câștigând meciurile contra lui Tsitsipas, Rublev, Medvedev și Fritz.

Nu cred că de data aceasta Ruud va mai face minuni și nu îi dau vreo șansă în fața lui Djokovic. Deși nu mai este la prima tinerețe, Nole joacă extraordinar și găsește resurse incredibile chiar și atunci când este în dificultate. Este a 4-a partidă directă între cei doi, iar până acum norvegianul nu a câștigat nici măcar un set. De asemenea, Casper este destul de emotiv în partidele cu miză mare, pierzând destul de clar finalele de la Roland Garros si US Open. Merg cu incredere pe 2-0 Novak Djokovic.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Casper Ruud vs Novak Djokovic
Pronostic:
Victorie Novak Djokovic 2-0
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: 8.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro