Ponturi Pariuri Fotbal Qatar vs Ecuador

LasVegas

QATAR - ECUADOR

Cupa Mondiala ia startul in aceasta seara de la ora 18:00 cu partida de deschidere dintre Qatar si Ecuador, care se va disputa pe stadionul ”Al Bayt”. Va fi primul Campionat Mondial care se va disputa iarna, iar conditiile de organizare sunt impresionante, avand in vedere temperaturile ridicate si clima desertica. Chiar daca toate stadioanele beneficiza de aer conditionat, iar terenurile de antrenament sunt dotate cu ventilatoare uriase pentru a stopa valurile de caldura, e de asteptat ca anumiti jucatori sa resimta disconfortul pe parcursul acestei editii cu totul speciala. 

cota2.ro

Qatar a castigat ultimele 4 partide amicale dinaintea acestui turneu: 2-0 vs Guatemala, 1-0 vs Honduras, 2-1 vs Panama si 1-0 vs Albania. In presa au aparut anumite speculatii cum ca gazdele ar fi propus o suma de bani unor jucatori din nationala Ecuadorului pentru a pierde aceasta partida cu 1-0, insa nu stiu cat de adevarate sunt aceste zvonuri. Qatar a invins-o pe Ecuador acum 4 ani intr-o confruntare amicala incheiata cu numai putin de 7 goluri marcate. Rezultatul final a fost de 4-3 pentru acestia, iar partida s-a incheiat cu 2 ecuadorieni eliminati. Qatar-ul nu are o nationala foarte valoroasa, insa a obtinut rezultate destul de bune in amicalele disputate in acest an. 

Ecuador s-a calificat la acest Mondial dupa ce a terminat pe locul 4 in grupa de calificare din America de Sud, dupa nationalele Braziliei, Argentinei si Uruguay-ului. Acestia au fost insa aproape sa fie exclusi de la acest turneu deoarece l-au folosit in mai multe partide din calificari pe Castillo, jucator acuzat ca ar fi avut cetatenie columbiana, nu ecuadoriana. Ecuadorul are o nationala mult mai buna ca cea a Qatarului, iar rezultatele vorbesc de la sine. Neinvinsi in ultimele 7 jocuri si cu egaluri contra Argentinei, Mexicului si a Japoniei, trupa lui Alfaro e usor favorita in partida cu selectionata echipei gazda a acestui turneu.

Echipe probabile:

Qatar (3-4-1-2): Al Sheeb; Al-Rawi, Salman, Hassan; Ro-Ro, Hatem, Boudiaf, Ahmed; Al-Haydos; Ali, Afif

Ecuador (4-3-3): Dominguez; Preciado, Torres, Hincapie, Estupinan; Gruezo, Caicedo, Cifuentes; Plata, Valencia, Ibarra

Statistici si informatii:

  • Qatar și Ecuador s-au intalnit anterior de trei ori, toate meciurile avand loc în Qatar. Bilantul este unul echilibrat, fiecare cu cate o victorie, iar un meci incheiat la egalitate. 
  • Ultimele patru meciuri de deschidere ale unei editii de Cupa Mondiala au produs un total de 17 goluri, mai exact o medie de 4.25 goluri per meci. 
  • Pentru prima data in ultimii 40 de ani, partida de deschidere se va disputa intr-o zi de duminica. Ultima data cand s-a intamplat acest lucru a fost la editia din 1982, la partida dintre Belgia si Argentina, disputata la Barcelona
  • Senegalul este ultima nationala debutanta la Cupa Mondiala care a reusit sa castige primul meci la acest turneu, invingand cu 1-0 Franta la editia din 2002.
  • Cea mai buna performanta a Ecuadorului de la Cupa Mondiala dateaza de la editia din 2006 cand au reusit sa ajunga pana in optimile de finala. Acestia au castigat meciul de debut din acea grupa, 2-0 contra Poloniei la Gelsenkirchen.
  • Nicio nationala din confederatia AFC nu a reusit sa castige primul meci de la o Cupa Mondiala. Singurul rezultat pozitiv a fost un egal reusit de Kuweit in 1982 contra Cehoslovaciei, scor 1-1.

Meciul dintre Qatar si Ecuador cred ca va fi unul destul de disputat. Gazdele vor dobori si ceva recorduri daca vor castiga si la cum ii cunoastem pe acesti seici, cu siguranta vor sa iasa in evidenta. Ecuadorul, asa cum specificam, are o echipa mai buna, insa atunci cand a jucat cu cei din Qatar au cam avut probleme, dovada si rezultatul din ultimul joc direct. Arbitrul acestui joc va fi italianul Daniele Orsato, central renumit pentru numarul mare de cartonase acordate. Cred ca pe alocuri se va juca si ceva mai dur, iar avertismentele vor aparea, in special in partea secunda. Totodata, am incredere ca si fazele de poarta vor fi in numar mare, iar portarii vor reusi sa aiba si interventii salvatoare. Selectiile mele pentru acest meci vor fi doua, propuse intr-un combo. Pe LasVegas.ro am ales sa mizez pe minim 3 cartonase galbene acordate in regim asiatic si peste 4 interventii ale celor doi portari, deasemenea, in regim asiatic. Adica, daca la final vor fi exact numarul de cartonase galbene sau interventii de pe bilet, primim cota 1. Cota totala a biletului este de 1.91.

Am jucat acest pariu pe LASVEGAS.ro!

Înregistrează-te și ai un BONUS INSTANT până la 900 de Lei la prima depunere!

Înregistrează-te AICI
Qatar vs Ecuador
Pronostic:
Peste 3 cartonase galbene (asiatice) + Peste 4 interventii ale portarilor (asiatice)
Cota
1.91
Cota finala: 1.91
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro