Ponturi Pariuri Tenis Alexandar Lazarov vs Vitalyi Sackho

BETANO

În primul tur al Challenger-ului de la Andria, Italia, turneu desfășurat în sală, avem meciul dintre Alexandar Lazarov și Vitaliy Sachko.

Alexandar Lazarov este un jucător bulgar de 25 ani, clasat pe locul 277 ATP. El joacă în general în turnee mici de nivel ITF., iar în 2022 si-a îmbunătățit considerabil performanțele, reușind să urce aproape 200 poziții în clasament și să câștige 3 turnee mici, toate în țara natală. Totuși cea mai importantă performanță a reușit-o în turneul de la Sofia, când l-a bătut pe Lehecka și i-a luat un set lui Musetti. Vine aici după ce a abandonat la Roanne în meciul cu Hugo Gaston. 

cota2.ro

Vitalyi Sachko este un jucător ucrainean de 25 ani, momentan pe locul 323 ATP. El are o carieră modestă și nu a intrat până acum între primii 200 jucători ai lumii. În ultimul timp se află pe o pantă descendentă și nu a reușit să treacă mai mult de 2 tururi în niciunul dintre turneele la care a participat în acest an Vitalyi este un jucător puternic , însă comite multe greșeli neforțate și își pierde repede cumpătul.  

Alexandar Lazarov pare jucătorul mai în formă și îl văd favorit aici. El traversează cea mai bună perioadă a carierei și dacă merge pe aceeași linie poate urca între primii 200 jucători ai lumii. Servește puternic iar anul acesta are pe hard 25 victorii și doar 7 înfrângeri.  

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Alexandar Lazarov vs Vitalyi Sackho
Pronostic:
Victorie Alexandar Lazarov
Cota
1.75
Cota finala: 1.75
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro