Ponturi Pariuri Fotbal SUA vs Tara Galilor

BETFAIR SPORTSBOOK

SUA - TARA GALILOR

Partida dintre SUA si Tara Galilor din Grupa B a Cupei Mondiale se va juca de la ora 21:00, pe ”Ahmad bin Ali Stadium” din Al Rayyan. Aceste doua nationate sunt vazute de toata lumea, principalele echipe care se vor lupta pentru locul secund din aceasta grupa. SUA si Tara Galilor s-au mai intalnit de doua ori pana in acest moment, de fiecare data in jocuri amicale. In mai 2003, americanii s-au impus cu 2-0, in timp ce acum doi ani, partida dintre cele doua nationale s-a incheiat cu scor alb pe tabela de marcaj. Surprinzator sau nu, Statele Unite are un lot mai valoros decat al galezilor si este cotat la aproximativ 277 de milioane de euro, cu 177 milioane de euro mai mult decat al adversarilor care e cotat la aproximativ 160 de milioane de euro.

cota2.ro

SUA s-a calificat cu emotii la Cupa Mondiala, fiind la egalitate de puncte cu Costa Rica, echipa aflata pe locul de baraj. Golaverajul a fost insa criteriul care a facut departajarea, iar americanii s-au calificat direct la acest turneu. Trupa lui Berhalter are doar un succes in ultimele 5 partide, iar in ultimul joc, disputat la finalul lui septembrie, americanii au remizat la Murcia, scor 0-0, cu Arabia Saudita, a treia cea mai slaba nationala din punct de vedere valoric, de la acest turneu final. 

Tara Galilor vine dupa dezamagirea din Nations League unde a reusit sa acumuleze doar un punct din duelurile cu Olanda, Belgia si Tara Galilor. Retrogradarea era oarecum asteptata, insa jocul nu a aratat deloc bine, iar defensiva a fost una jalnica. Tara Galilor s-a calificat la acest Campionat Mondial dupa succesul cu Ucraina de la baraj, incheind astfel o asteptare de 64 de ani de la ultima participare, in 1958 cand au ajuns pana in sferturile de finala. Atunci cand s-au calificat la turnee finale, aici vorbind de Cupe Mondiale si Europene, Tara Galilor a impresionat mai mereu, reusind sa ajunga in fazele eliminatorii.

Echipe probabile:

SUA (4-3-3): Turner; Dest, Zimmerman, Long, A Robinson; Adams, McKennie, Aaronson; Reyna, Ferreira, Pulisic.

Tara Galilor (3-4-3): Hennessey; Ampadu, Rodon, B Davies; C Roberts, Allen, Ramsey, N Williams; James, Moore, Bale.

Statistici si informatii:

  • Cele doua nationale nu s-au mai intalnit niciodata la un turneu final;
  • Pentru Statele Unite va fi cea de-a 11-a prezenta la un Mondial, in timp ce pentru Tara Galilor va fi doar a doua;
  • In ultimele 27 de meciuri de la Cupa Mondiala, Statele Unite au reusit doar de doua ori sa incheie meciul fara gol primit;
  • In toate meciurile Statelor Unite de la Cupa Mondiala din 1930 si pana in prezent, s-a marcat de fiecare data cel putin un gol.

Partida dintre SUA si Tara Galilor va fi una foarte disputata si tensionata pe alocuri. Imi e greu sa cred ca nu o sa avem goluri, insa ma astept in special la multe cartonase, mai ales ca la centru se va afla un arbitru din Qatar si de la care ma astept ca pe alocuri sa fie depasit de partida. La Betfair Sportsbook am gasit o cota de 1.95 pe cel putin 4 cartonase aratate in aceasta confruntare, o cota nemaipomenita avand in vedere ca la alte case am gasit-o la 1.75 - 1.80. Ambele formatii joaca dur si cred ca si numarul de faulturi va fi unul care va depasi usor bariera de 20-21. 

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
SUA vs Tara Galilor
Pronostic:
Peste 3.5 cartonase
Cota
1.95
Cota finala: 1.95
Profit: 9.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro