Ponturi Pariuri Fotbal USA vs Tara Galilor

BETFAIR SPORTSBOOK

Statele Unite ale Americii și Țara Galilor se înfruntă astăzi, de la ora 21:00, în grupa B a Campionatului Mondial de fotbal. Statele Unite ale Americii au lipsit surprinzător de la ultima ediție a Mondialului, întrerupând o serie de 7 participări consecutive. Selecționerul Gregg Berhalter are pe mâna poate cea mai bună generație din istoria naționalei, o mulțime de fotbaliști tineri care s-au impus deja în campionatele de top ale Europei, precum Pulisic (Chelsea), Reyna (Dortmund), Aaronson (Leeds), McKennie (Juventus) sau Dest (Milan).

Pentru Țara Galilor este doar al doilea Campionat Mondial din istorie, după cel din 1958. Generația condusă de Gareth Bale și de Aaron Ramsey a bifat și această bornă, având în palmares și două participări consecutive la Europene, inclusiv o clasare pe podium. Galezii au muncit serios pentru a ajunge în Qatar. Au trecut de două meciuri de baraj, 2-1 contra Austriei și 1-0 contra Ucrainei. Lotul actual pregătit de Robert Page este format pe un nucleu important din Premier League, Ben Davis (Tottenham), Brennan Johnson (Nottingham), Neco Williams (Nottingham), Harry Wilson (Fulham), Daniel James (Fulham), Danny Ward (Leicester) sau Chris Mepham (Bournemouth.

cota2.ro

Cele mai interesante informații și statistici înaintea duelului SUA – Țara Galilor:

·      Din grupa B a Campionatului Mondial mai fac parte Anglia și Iran

·      21 de goluri a marcat SUA în cele 14 meciuri din preliminarii

·      Țara Galilor a înscris 14 goluri în cele 8 dispute din grupa de calificare la Mondial

·      Gareth Bale este cel mai bun marcator din istoria naționalei galeze, cu 40 de goluri

·      Bale și-a cărat naționala și în preliminariile acestui Mondial, campanie în care a marcat 6 goluri și a expediat nu mai puțin de 28 de șuturi

·      La precedenta prezență la Mondial, SUA a depășit faza grupelor datorită unei victorii 2-1 cu Ghana și a unei remize spectaculoase cu Portugalia, scor 2-2

·      Niciodată în istoria participărilor la Campionatele Mondiale naționala Statelor Unite ale Americii nu a înregistrat o remiză fără goluri. 

Pe Betfair Sportsbook, pariul special fiecare echipă are minim 1 șut pe poartă în fiecare repriză are cota @1.90. Pariul este disponibil la secțiunea de Cote Speciale mai mici de 10.00 din meniul de pariere principal al meciului.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
USA vs Tara Galilor
Pronostic:
Pariu special - VEZI MAI SUS
Cota
1.90
Cota finala: 1.90
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro