Ponturi Pariuri Tenis Mikhail Kukushkin vs Andrea Arnaboldi

UNIBET

Venim si astăzi cu un pont din tenis, iar propunerea este meciul dintre Mikhail Kukushkin și Andrea Arnaboldi, meci din turul 1 al turneului Challenger de la Andria, Italia. Mai jos aveți o scurtă analiză a celor doi jucători precum și pronosticul propus. 

Mikhail Kukushkin este un sportiv din Kazakhstan, clasat pe locul 223 ATP. Ajuns la 34 ani, Kukushkin este un jucător experimentat, care a cochetat numai puțin de 8 ani cu prima sută mondială, ajungând la un un moment dat pe locul 39 mondial. Are un titlu ATP în carieră, dar și optimi de finală la Wimbledon și Australian Open. De-a lungul carierei are victorii importante pe hard cu Isner De Minaur ori alți jucători de top.

cota2.ro

Andrea Arnaboldi este un jucător italian de 34 ani, clasat pe locul 269 ATP. El are o carieră modestă și chiar dacă se apropie de finalul ei , nu a intrat niciodată între primii 150 jucători ai lumii. El joacă în general în turnee mici, de nivel ITF și Challenger, iar rezultatele din ultimul timp sunt slabe. Ultimul titlu l-a câștigat acum aproape 10 ani pe zgură, iar pe hard are 6 înfrângeri consecutive. 

Mikhail Kukushkin este mult mai bun pe hard, un jucător care servește puternic și își cedează greu serviciul. Arnaboldi joacă puțin pe suprafețe rapide și îi dau puține șanse. 

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Mikhail Kukushkin vs Andrea Arnaboldi
Pronostic:
Victorie Mikhail Kukushkin 2-0
Cota
1.00
Cota finala: 1.00
Profit: 0.00
Stake: 7
Status: Void

cota2.ro
cota2.ro