Ponturi Pariuri Tenis Leandro Riedi vs Hugo Gaston

PUBLICWIN

Propunerea zilei din tenis vizează meciul de la turneul Challenger, Andria, Italia, dintre Leandro Riedi și Hugo Gaston. Mai jos aveți o scurtă analiză a celor doi jucători precum și pronosticul propus.

Leandro Riedi este un tânăr de 20 ani, clasat pe locul 197 ATP. Acesta este un obișnuit al turneelor ITF și Challenger, acolo unde obține rezultate in general bune. Anul 2022 este de departe cel mai bun din cariera sa, a câștigat 3 turnee, la Trimbach și Nottingham ITF și săptămâna trecută Helsinki Challenger. Riedi este un jucător înalt care servește puternic fiind greu de returnat pe hard.

cota2.ro

Hugo Gaston este un jucător francez de 22 ani, momentan pe locul 111 ATP. Jucător de mână stângă, el este un sportiv extrem de abil și talentat, valoarea sa fiind mult peste această poziție. Fost campion de mare șlem la juniori, Gaston a ajuns până aproape de top 50, însă evoluțiile mai slabe din a 2-a parte a anului l-au coborât atât de mult. Anul acesta are victorii cu jucători de top precum Isner, Brooskby sau Alex de Minaur, iar aici vine după ce a câștigat Challenger-ul de la Roanne.

Văd un meci echilibrat între doi jucători buni pe hard care își pierd greu serviciul. Ambii vin după titluri în sală și îi văd printre favoriți la trofeu și aici. Linia de over propusă poate fi depășită și în 2 seturi cu prelungiri.  

Am plasat acest pariu la PublicWin! Grăbește-te să prinzi Super-Bonusul de 2000 de Lei la înregistrare oferit de casa de pariuri!

OBȚINE 2000 DE LEI BONUS AICI
Leandro Riedi vs Hugo Gaston
Pronostic:
Peste 21.5 game-uri
Cota
1.78
Cota finala: 1.78
Profit: 7.02
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro