Ponturi Pariuri Fotbal Germania vs Japonia

BETANO

Germania și Japonia se întâlnesc în prima rundă a grupei E de la Campionatul Mondial, astăzi, de la ora 15:00.Germania, campioana mondială din 2014, s-a făcut de râs la precedenta ediție, cea în care ar fi trebuit să își apere trofeul. „Panzerele” au încheiat grupa pe ultimul loc, sub Suedia, Mexic și Coreea de Sud. Dintre titularii de atunci, doar Neuer, Muller, Kimmich, Sule și Goretzka mai fac parte din lot. 

Selecționerul Hansi Flick a avut un start bun de mandat, apoi s-a tăiat. Ultima competiție, Liga Națiunilor, a fost un eșec total, o singură victorie în 6 partide contra Italiei, Ungariei și Angliei. Flick are și probleme de lot înaintea turneului final. Werner s-a accidentat și a rămas acasă, iar Sane și Muller au acuzat dureri în ultimele zile.

cota2.ro

Japonia este la a 7-a prezență consecutivă la un Campionat Mondial. A depășit faza grupelor în 3 rânduri, inclusiv la precedenta ediție, când a încheiat peste Senegal și Polonia. Selecționerul a fost schimbat, imediat după turneul din Rusia a fost instalat Hajime Moriyasu, iar rezultatele au fost din ce în ce mai bune. Niponii nu au avut nicio emoție în preliminarii, avans de 7 puncte peste urmăritoarea Australia în grupă și o defensivă de fier, doar 4 goluri încasate în 10 partide. Lotul, unul cotat la 154 de milioane de euro, conține câteva nume importante. Cel mai în formă este Daichi Kamada, golgeterul lui Eintracht Frankfurt. Cunoscuți în Europa sunt și Takehiro Tomiyasu (Arsenal), Ritsu Doan (Freiburg), Tekefusa Kubo (Sociedad) sau Takumi Minamino (Monaco). 

Germania și Japonia le mai au adversare în grupa E a Campionatului Mondial pe Spania și Costa Rica. Alte informații și statistici interesante:

• cel mai recent meci direct dintre Germania și Japonia a fost un amical disputat înaintea Mondialului din 2006, încheiat cu o remiză, scor 2-2

• 9 goluri a încasat Germania în cele 6 meciuri disputate în grupa de Nations League încheiată în această toamnă

• singurul meci de pregătire al Germaniei din luna noiembrie a fost un 1-0 chinuit contra modestei reprezentative din Oman

• 21 de meciuri a disputat Japonia la Campionatele Mondiale. Niciodată nu a pierdut la mai mult de 3 goluri

• 67.24% este procentajul punctelor obținute de Japonia în mandatul selecționerului Hajime Moryasu

• 13 lovituri de la colțul terenului a obținut Japonia în cele 3 meciuri de la Mondialul precedent

• 12 goluri și 4 pase decisive a reușit japonezul Daichi Kamada pentru Eintracht Frankfurt în cele 21 de apariții stagionale.

Pe Betano, pariul combinat handicap +3 Japonia, peste 0.5 goluri Japonia și peste 1.5 cornere Japonia are cota @2.25.  Pariul se poate juca folosind funcția BETBUILDER de la Betano care vă permite să combinați pe același bilet mai multe selecții din cadrul aceluiași meci.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Germania vs Japonia
Pronostic:
VEZI MAI SUS
Cota
2.25
Cota finala: 2.25
Profit: 6.25
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro