Ponturi Pariuri Fotbal Belgia vs Canada

BETFAIR EXCHANGE

Belgia și Canada se întâlnesc astăzi, de la ora 21:00, în prima rundă a grupei F de la Campionatul Mondial. Belgia vine după cea mai mare performanță din istorie, locul 3 ocupat la precedentul Campionat Mondial. Selecționerul Roberto Martinez este conștient că ar fi cam ultima șansă a actualei generații, una de excepție, condusă de Thibaut Courtois, Kevin de Bruyne, Eden Hazard și Romelu Lukaku. „Greii” au primit întăriri importante în campania de calificare, Youri Tielemans sau Charles de Ketelaere depășind statutul de de promisiuni. „Dracii roșii” au încheiat grupa preliminară fără eșec, un golaveraj 25-6. Singura absență notabilă pentru disputa de astăzi este cea a lui Lukaku, dar înlocuitorii sunt unii pe măsură. Michy Batshuayi aduce un plus de experiență, iar tinerii Jeremky Doku și Lois Openda vin cu entuziasmul în ofensivă. 

Canada mai participase la un singur Campionat Mondial în istorie, Mexic 1986. A fost nevoie de un plan bine pus la punct, o selecție atentă nu doar pe teritoriul țării, ci și a posibililor tineri care pot fi naturalizați, și investiții masive în infrastructură pentru a ajunge în acest punct. Nimic nu a fost lăsat la voia întâmplării. Cum lotul este unul tânăr, a fost nevoie de un selecționer potrivit. Misiunea i-a fost încredințată lui John Herdman, antrenor cu studii la Northumbria University în Anglia. Campania de calificare a fost floare la ureche, canadienii terminând pe primul loc, peste Mexic, SUA și Costa Rica. E firesc dacă ne uităm la lotul cotat la peste 187 de milioane de euro, cu staruri în devenire precum Alphonso Davies sau Jonathan David. 

cota2.ro

Belgia și Canada le mai au adversare în grupa F a Campionatului Mondial pe Croația și Maroc. Alte informații și statistici interesante: 

• 2 este locul ocupat de Belgia în ierarhia coeficienților FIFA. Canada ocupă poziția 41

• Belgia a făcut spectacol în grupe la Mondialul trecut, 9 puncte din 9 posibile în meciurile cu Anglia, Tunisia și Panama

• Belgia a avut cel mai bun atac în faza grupelor la precedentul Mondial, 9 goluri marcate

• Canada a primit gol în ultimele 3 meciuri de pregătire: 0-2 cu Uruguay, 2-2 cu Bahrain și 2-1 cu Japoni

• 23 de goluri a înscris Canada în cele 14 meciuri din grupa preliminară, cel mai bun atac din zona Americii Centrale

• Kevin de Bruyne, starul Belgiei, are un sezon remarcabil la Manchester City. A oferit 14 pase decisive și a marcat de 5 ori în 23 de apariții. În tricoul naționalei, De Bruyne are 25 de goluri.

Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru Belgia câștigă și ambele formații marchează este @3.60. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Belgia vs Canada
Pronostic:
1 & ambele marchează
Cota
3.60
Cota finala: 3.60
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro