Ponturi Pariuri Fotbal Elvetia vs Camerun

BETFAIR SPORTSBOOK

ELVETIA - CAMERUN

Primul meci al zilei de la Cupa Mondiala este cel dintre Elvetia si Camerun, joc care se va disputa de la ora 12:00, pe ”Al Janoub Stadium”. Va fi prima intalnire directa dintre cele doua echipe nationale.

Elvetia a incheiat bine campania din Liga Natiunilor cu trei victorii in in fata Spaniei, Portugaliei si Elvetiei, evitand astfel ultima pozitie care retrograda echipa in League B. Elvetia a avut o campanie perfecta in grupa de calificare la acest Mondial, fiind neinvinsi in cele 8 meciuri disputate si terminand pe prima pozitie, cu doua puncte peste selectionata Italiei. Elvetia a avut un parcurs bun la EURO 2020 cand au ajuns pana in sferturile de finala, unde au fost eliminati de Spania la loviturile de departajare. La acel turneu, surprinzator, Elvetia a eliminat Franta tot dupa un joc decis la penalty-uri. Chiar daca au pierdut amicalul cu Ghana dinaintea acestui turneu, elvetienii au un lot bun cu jucatori care evolueaza la cluburi importante si se pot gandi la o noua calificare in fazele eliminatorii, asa cum au reusit si la precedentele doua turnee. Cred ca un succes contra Camerunului ar conta enorm.

cota2.ro

Camerun s-a calificat pentru a opta oara la o editie de Campionat Mondial, asta dupa ce au ratat editia din 2018. Acestia au avut un parcurs norocos in calificari unde au castigat duelul cu cei din Coasta de Fildes pentru a ajunge in Play-Off, scor 1-0, pentru ca mai apoi, in dubla mansa cu Algeria pentru locul de la acest turneu final, reusind sa intoarca handicapul din tur si sa marcheze golul calificarii in minutul 120+4. Camerunul a pierdut ultimele 6 meciuri de la Cupa Mondiala, terminand de fiecare data pe ultima pozitie. ”The Indomitable Lions” au incheiat pe locul 3 la Cupa Africii de anul trecut, impunandu-se la penalty-uri in finala mica contra celor din Burkina Faso, dupa ce dupa primele 50 de minute erau condusi cu scorul de 3-0. Cu o grupa din care mai fac parte Brazilia si Serbia, e greu de crezut ca vor obtine ceva.

Echipe probabile:

Elvetia (4-2-3-1): Sommer; Widmer, Schar, Akanji, Rodriguez; Freuler, Xhaka; Shaqiri, Sow, Okafor; Embolo

Camerun (4-4-2): Onana; Fai, Castelletto, Nkoulou, Tolo; Mbeumo, Hongla, Anguissa, Toko Ekambi; Aboubakar, Choupo-Moting

Selectionata Elvetiei are atat experienta, cat si calitate in toate zonele terenului si este bine echilibrata pe toate fronturile, avand cativa ”veterani” cu multe jocuri la nivel inalt. Chiar daca ”Rossocrociati” nu au un palmares chiar bun contra echipelor africane, castigand doar 6 din cele 15 intalniri, cred ca pornesc cu prima sansa in acest joc. Elvetia nu isi poate permite sa piarda puncte daca isi doreste o calificare in fazele eliminatorii, insa jocul se anunta a fi unul disputat, iar faulturile si avertismentele nu ar trebui sa lipseasca, avand in vedere ca centralul argentinian, Facundo Tello, are o medie de peste 5 cartonase acordate per meci. Pentru acest joc am ales sa mizez pe un pariu combinat extrem de indraznet, dar si interesant in aceslasi timp. Xhaka si Fai sunt unii dintre cei mai duri jucatori din cele doua nationale si joaca pe doua posturi extrem de solicitante. Ma astept chiar la minim 24-25 faulturi in aceasta confruntare, avand in vedere toate aspectele prezentate in articol. Pe Betfair Sportsbook au combinat urmatoarele pariuri pe acelasi bilet: Granit Xhaka 2+ faulturi, Collins Fai 2+ faulturi, Elvetia 2+ cartonase si Camerun 2+ cartonase. Cota totala a acestui COMBO este de 10,20.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Elvetia vs Camerun
Pronostic:
Granit Xhaka & Collins Fai - Fiecare comite minim 2 faulturi + Fiecare echipa primeste minim 2 cartonase
Cota
10.20
Cota finala: 10.20
Profit: -3.00
Stake: 3
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro