Ponturi Pariuri Tenis Rosa Vicens Mas vs Ipek Oz

Superbet

Va propun astăzi un pronostic de la turneul feminin Challenger de la Montevideo, acolo unde în turul secund se întâlnesc Rosa Vicens Mas și Ipek Oz. Mai jos aveți o scurtă analiză a celor două jucătoare precum și opțiunea mea. 

Rosa Vicens Mas este o jucătoare din Spania de 22 ani aflată pe locul 226 WTA. Ea este o jucătoare puțin cunoscută publicului care evoluează mai mult în turnee de nivel minim ITF 15k și ITF 25k si a reușit abia anul acesta să intre între primele 250 jucătoare ale lumii, odată cu titlurile de la Antalya, Tossa del Mar și Guimaraes. Totuși adversarele întâlnite de ea sunt relativ modeste, singura victorie mai importantă fiind împotriva Olgăi Danilovic saptamana trecută. În primul tur a trecut de coreeanca Jang după un meci dramatic în care a salvat o minge de meci. 

cota2.ro

Ipek Oz este o jucătoare din Turcia de 23 ani, momentan pe locul 214 WTA. Ea a fost și mai sus in clasament, însă a pierdut peste 50 locuri în urma evoluțiilor din a doua jumătate a anului. Oz joacă aproape în exclusivitate pe zgură, acolo unde are si cele mai bune rezultate din carieră, 13 finale ITF disputate. Este înaltă, servește puternic însă este destul de imobilă. Are mai multă experiență decât adversara sa, însă este foarte inconstantă, având fluctuații mari pe perioada partidelor.  

Văd un meci echilibrat și nu cred că vreuna dintre jucătoare se va impune clar. Nivelul lor este cam același și chiar dacă Ipek Oz este puțin favorită, forma de moment este în favoarea adversarei din Spania. Merg pe over și aici.


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Rosa Vicens Mas vs Ipek Oz
Pronostic:
Peste 20.5 game-uri
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: 7.65
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro