Ponturi Pariuri Fotbal Uruguay vs Coreea de Sud

BETFAIR SPORTSBOOK

Uruguay și Coreea de Sud sunt adversare astăzi, de la ora 15:00, în prima rundă a grupei H de la Campionatul Mondial de fotbal din Qatar. Uruguay, câștigătoarea primei ediții a Campionatului Mondial, în anul 1930, și-a stabilit un obiectiv măreț și la actualul turneu final. Mândru de lotul pe care îl are la dispoziție, selecționerul Diego Alonso a transmis că vrea să aducă trofeul acasă! Sud-americanii au ajuns la 4 calificări consecutive la Mondiale, în ultimele 3 rânduri depășind și faza grupelor. Lotul actual este unul excepțional, un mixt între experiența lui Muslera, Luis Suarez, Diego Godin sau Edinson Cavani și talentul tinerilor Darwin Nunez, Ronaldo Araujo, Rodrigo Betancur sau a lui Federico Valverde, mijlocaș cotat la 100 de milioane de euro și aflat într-o formă incredibilă la Real Madrid. 

Coreea de Sud se distrează în preliminariile din zona Asiei și a ajuns la 10 participări consecutive la Campionatele Mondiale. A depășit faza grupelor în doar două rânduri, în 2002, pe teren propriu, și în 2010. Pregătiți de Paulo Bento din 2018, asiaticii au în lot doi fotbaliști de valoare certă, pe Heung-Min Son, extrema lui Tottenham, și pe Min-Jae Kim, fundașul central al celor de la Napoli. 

cota2.ro

Uruguay și Coreea de Sud le mai au adversare în grupa H a Campionatului Mondial pe Portugalia și Ghana. Alte informații și statistici interesante:

• 449.70 milioane de euro valorează lotul Uruguayului de la acest turneu. Coreea de Sud este cotată la 165 de milioane

• Cel mai recent meci direct a fost un amical disputat în 2018 și câștigat de Coreea de Sud, scor 2-1. Federico Valverde era o tânără rezervă în acel moment

• Federico Valverde a înscris 8 goluri și a oferit 4 pase decisive în cele 19 apariții la Real Madrid în acest sezon

• Deși are doar 24 de ani, Federico Valverde a strâns deja 44 de meciuri în tricoul primei reprezentative din Uruguay. A marcat 4 goluri

• 7 meciuri directe s-au disputat în istorie între Uruguay și Coreea de Sud. „Celeștii” au punctat de fiecare dată.

Pe Betfair Sportsbook, cota pentru Federico Valverde înscrie sau oferă o pasă decisivă este @2.87.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Uruguay vs Coreea de Sud
Pronostic:
Valverde înscrie sau oferă un assist
Cota
2.87
Cota finala: 2.87
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro