Ponturi Pariuri Fotbal Portugalia vs Ghana

BETFAIR SPORTSBOOK

Portugalia și Ghana se întâlnesc astăzi, de la ora 18:00, în prima rundă a grupei H de la Campionatul Mondial. Portugalia este la a 6-a prezență consecutivă la Campionatul Mondial. Rezultatele au fost mai degrabă dezamăgitoare, doar un loc 4, ținând cont că în tot acest timp l-au avut în lot pe Cristiano Ronaldo. Cvintuplul câștigător al Balonului de Aur este acum la ultimul bal și vrea să obțină și ultimul trofeu care îi lipsește din palmares. Lotul este unul absolut stelar, cotat la 937 de milioane de euro. Doar Anglia, Brazilia și Franța îi sunt superioare. Toți selecționerii ar vrea să aibă problemele lui Fernando Santos. Printre soluțiile din ofensivă se numără Ronaldo, Rafael Leao, Andre Silva, Bruno Fernandes sau Bernardo Silva. 

Ghana participă pentru a 4-a oară la un turneu final mondial, cea mai mare performanță fiind sfertul de finală jucat în 2010. Dacă națiunea africană impresiona în trecut prin oamenii de gol, acum are o soliditate aparte în defensivă. Linia de fund a lui Otto Addo este formată din 3 jucători de Premier League, Mohammed Salisu (Southampton), Daniel Amartey (Leicester) și Tariq Lamptey (Brighton). Calificarea la Mondial a fost obținută cu mari emoții, o dublă cu Nigeria (0-0 și 1-1), în care adversarii au fost net superiori. 

cota2.ro

Portugalia și Ghana le mai au adversare în grupa H a Campionatului Mondial pe Uruguay și Coreea de Sud. Alte informații și statistici interesante: 

• Portugalia a câștigat unicul meci direct disputat contra Ghanei, în 2014, tot în grupele Campionatului Mondial. A fost 2-1, Cristiano Ronaldo marcând reușita decisivă

• Portugalia a făcut spectacol în singurul meci amical dinaintea Mondialului, 4-0 chiar împotriva Nigeriei

• Cristiano Ronaldo a marcat 117 goluri și a oferit 43 de pase decisive pentru prima reprezentativă a Portugaliei, golgeterul all-time

• 11 goluri a marcat Portugalia în ultima ediție de Nations League, cea încheiată în toamna acestui an, în 6 partide

• 9 este locul ocupat de Portugalia în ierarhia FIFA. Ghana ocupă poziția 61.

Pe Betfair Sportsbook, cota pentru Portugalia câștigă, Portugalia are cele mai multe șuturi pe poartă și Portugalia are cele mai multe cornere este @2.10. 

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Portugalia vs Ghana
Pronostic:
VEZI MAI SUS
Cota
2.10
Cota finala: 2.10
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro