Ponturi Pariuri Fotbal Brazilia vs Serbia

BETFAIR SPORTSBOOK

Brazilia și Serbia se întâlnesc astăzi, de la ora 21:00, în prima rundă a grupei G de la Campionatul Mondial de fotbal din Qatar. Brazilia este favorita specialiștilor la acest turneu final. Naționala din „Țara Cafelei” caută titlul mondial din 2002, dar acum pare într-adevăr pregătită. Are un lot excepțional, cotat la 1.14 milarde de dolari, o apărare experimentată, lucru care a lipsit la precedentele ediții și un lider aflat în forma carierei. Neymar, cu 15 goluri și 12 pase decisive pentru PSG în acest sezon, trebuie să strângă în jur celelalte staruri din atac, pe Vinicius Junior, Antony, Gabriel Jesus, Richarlison, Gabriel Martinelli sau Rodryo. Brazilienii s-au distrat în preliminarii, 17 meciuri fără înfrângere și un golaveraj uluitor, 40-5. 

Serbia este o națională cu potențial, dar nu pare suficient de echilibrată. Dacă atacul arată înspăimântător pentru orice adversar, cu Vlahovic, Mitrovic sau Jovic, defensiva nu este una pe măsură. Doar Pavlovic și Milenkovic depășesc borna celor 10 milioane de euro pe Transfermarkt. De la ruperea de Yugoslavia, sârbii au participat la 3 Campionate Mondiale. Nu au depășit niciodată faza grupelor!

cota2.ro

Brazilia și Serbia le mai au adversare în grupa G a Campionatului Mondial pe Elveția și Camerun. Alte informații și statistici interesante:

• Brazilia a câștigat ambele meciuri directe disputate împotriva Serbiei în istorie, 2-0 la Mondialul din 2018 și un amical din 2014, scor 1-0

• 6 șuturi pe poartă și 7 cornere a avut Brazilia în meciul direct contra Serbiei din 2018

• Brazilia are 7 victorii consecutive în anul 2022

• Brazilia a câștigat ambele meciuri de pregătire din această toamnă: 3-0 cu Ghana și 5-1 cu Tunisia

• 13 lovituri de la colțul terenului a obținut Brazilia în cele două amicale amintite

• 75 de goluri a marcat Neymar pentru prima reprezentativă a Braziliei. E la două reușite în spatele lui Pele, deținătorul recordului all-time.

Pe Betfair Sportsbook, cota pentru Brazilia are minimum 2 șuturi pe poartă în fiecare repriză și Brazilia are minim 2 cornere în fiecare repriză este @2.50.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Brazilia vs Serbia
Pronostic:
VEZI MAI SUS
Cota
2.50
Cota finala: 2.50
Profit: 7.50
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro