Ponturi Pariuri Tenis Vitalyi Sackho vs Tomas Machac

BETANO

Încercăm să facem și astăzi profit, iar propunerea mea vizează meciul de la Andria Challenger, Italia dintre Vitalyi Sackho și Tomas Machac. Mai jos aveți o scurtă analiză a celor doi jucători precum și pronosticul propus.

Vitalyi Sachko este un jucător ucrainean de 25 ani, momentan pe locul 323 ATP. El are o carieră modestă și nu a intrat până acum între primii 200 jucători ai lumii. În ultimul timp se află pe o pantă descendentă, iar acesta este primul turneu unde a reușit să treacă mai mult de 2 tururi dintre turneele la care a participat în acest an, profitând însă de retragerea lui Sels. Vitalyi este un jucător puternic , însă comite multe greșeli neforțate și își pierde repede cumpătul. În primul tur a trecut surprinzător de Lazarov. 

cota2.ro

Tomas Machac este un tânăr jucător ceh de 22 ani, clasat pe locul 104 ATP. El se află pe cea mai înaltă poziție din carieră și pare doar o chestiune de timp până va intra în top 100. Anul acesta are 2 titluri de nivel Challenger, la Traralgon și Grodzisk, ambele pe hard, însă a ajuns în fazele superioare în mai toate turneele la care a participat, intrând pe tabloul principal și la US Open. Machac este puternic, servește foarte bine și oferă puține șanse de break. 

Thomas Machac a fost în 2022 unul dintre cei mai buni jucători la nivel ITF și Challenger și pare pregătit să facă pasul către nivelul superior al tenisului masculin. El a castigat peste 75 % din partidele disputate, iar pe hard are 45 victorii din 70 de partide. Văd o victorie lejeră a cehului.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Vitalyi Sackho vs Tomas Machac
Pronostic:
Tomas Machac & sub 20.5 game-uri
Cota
2.07
Cota finala: 2.07
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro