Ponturi Pariuri Fotbal Tara Galilor vs Iran

LasVegas

TARA GALILOR - IRAN

De la ora 12:00, in primul meci al zilei de la Cupa Mondiala, Tara Galilor si Iran isi disputa al doilea joc din grupa, pe ”Ahmad bin Ali Stadium” din Al Rayyan. In prima etapa a grupelor de la acest turneu final, Tara Galilor a remizat cu SUA, scor 1-1, in timp ce Iran a cedat in fata Angliei, scor 2-6. Va fi a doua intalnire directa intre cele doua nationale, dupa ce s-au mai intalnit intr-un amical in 1978, incheiat cu succesul galezilor, scor 1-0.

cota2.ro

Tara Galilor nu a inceput prea bine jocul cu SUA din prima etapa, vazandu-se condusa la pauza dupa golul lui Weah din minutul 36. Inlocuirea lui Daniel James de la pauza meciului cu Kieffer Moore a jucat un rol semnificativ, deoarece jocul s-a echilibrat, iar in cele din urma galezii au reusit sa egaleze. Elevii lui Rob Page stiu ca un succes in fata Iranului le ofera mari sanse in a accede in fazele eliminatorii. Tehnicianul Tarii Galilor va juca propune o formatie ofensiva, ca si cea din partida tur. Acel 3-4-2-1, care se transforma intr-un 5-4-1 pe faza defensiva a functionat bine, iar atacul, cu Bale, Moore si James ar trebui sa-si faca treaba in aceasta confruntare.

Iran a pierdut la scor de tenis partida cu Anglia, cedand mai mereu initiativa. Nu prea ar fi multe de spus dupa prima partida la finalul careia Carlos Queiroz a declarat ca a fost un antrenament bun. Iranienii nu-l vor avea in poarta pe titularul de drept, Alireza Beiranvand, urmand ca acestia sa inceapa jocul cu Hosseini. Singurul remarcat din partida cu Anglia a fost varful lui Porto, Mehdi Taremi, insa imi e greu sa cred ca singur poate trage echipa dupa el, intr-un joc in fata unei formatii cu un stil asemanator de joc, ca cel al englezilor. Queiroz il poate introduce in ofensiva si pe Azmoun, insa varful lui Leverkusen nu stiu cat este de apt din punct de vedere medical. Dupa acel 5-4-1 in fata Angliei, cred ca tehnicianul portughez al Iranului va trece la o formula mai ofensiva, dar totodata mai slaba defensiv.

Echipe probabile:

Tara Galilor (3-4-2-1): Hennessey; Mepham, Rodon, Davies; Roberts, Ramsey, Ampadu, Williams; James, Bale; Moore

Iran (4-3-3): Hossein Hosseini; Moharrami, Pouraliganji, Majid Hosseini, Mohammadi; Nourollahi, Ezatolahi, Hajsafi; Jakanbakhsh, Azmoun, Taremi

Iranul a primit 8 goluri in ultimele doua meciuri, iar in 9 din ultimele 10 meciuri de la Cupa Mondiala nu au reusit sa castige. Mai mult decat atat, Iran nu a reusit sa iasa niciodata din grupe la un Mondial, bifand doar 2 succese in istoria sa la un astfel de turneu. Va fi un meci disputat intre doua nationale care vor propune un fotbal ofensiv, avand in vedere alegerile tactice ale selectionerilor. Tara Galilor arata ceva mai bine decat adversarul de astazi din foarte multe puncte de vedere, iar minusul major al iranienilor il reprezinta defensiva, care a aratat jalnic la debutul in acest turneu. Nu m-ar mira daca Taremi ar reusi sa puncteze din nou, insa cred ca ”dragonii” au potential si pot marca cel putin doua goluri. Cota de pe LasVegas pentru minim doua goluri asiatice marcate de galezi e absolut senzationala si nu pot sa nu o joc. Practic mizam ca acestia vor marca minim trei goluri, iar in cazul in care reusesc doar doua, primim banii inapoi. E de jucat avand in vedere ca Iranul nu-l va avea in poarta pe goalkeeperul de drept. Cota pentru acest pariu este de 5.00.

Am jucat acest pariu pe LASVEGAS.ro!

Înregistrează-te și ai un BONUS INSTANT până la 900 de Lei la prima depunere!

Înregistrează-te AICI
Tara Galilor vs Iran
Pronostic:
Tara Galilor marcheaza 2+ goluri asiatice
Cota
5.00
Cota finala: 5.00
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro