Ponturi Pariuri Fotbal Tunisia vs Australia

BETFAIR EXCHANGE

Tunisia și Australia se întâlnesc astăzi, de la ora 12:00, în runda secundă a grupei D de la Campionatul Mondial de fotbal. Tunisia este la a 6-a prezență la un Campionat Mondial. Nu a depășit niciodată faza grupelor, dar acum are un culoar favorabil. Elevii lui Jalel Kadri au prestat un joc foarte solid în partida inaugurală, remiza 0-0 cu Danemarca. Au alergat mult, au avut o organizare defensivă ireproșabilă, ajutați și de una dintre cele mai gălăgioase galerii de la acest turneu final. Printre evidențiați s-a numărat Aissa Laidouni, fostul mijlocaș al celor de la FC Voluntari, legitimat în prezent la Ferencvaros. 

Australia nu a arătat la fel de bine în primul meci al grupei. A deschis rapid scorul în fața Franței, în minutul 9, prin Goodwin, dar nu a știut să gestioneze avantajul. S-a apărat haotic, a lăsat benzile descoperite și a permis tăvălugul campioanei mondiale. S-a încheiat 4-1. Selecționerul Graham Arnold a primit multe critici pentru eșecul cu Franța, dar nici nu are multe soluții. Lotul este al 3-lea cel mai modest de la Mondial, cotat la 36.40 milioane de euro, fără vreun nume important de la echipele din primele 5 ligi europene.

cota2.ro

Tunisia a câștigat singurul meci direct disputat vreodată împotriva Australiei, scor 2-0, la Cupa Confederațiilor din 2005. Alte informații și statistici interesante:

• un singur șut pe poartă a avut Australia în meciul cu Franța. Campioana mondială a expediat 7 șuturi pe poartă și și-a creat un total de 22 de ocazii de gol

• 9 cornere a obținut Tunisia în meciul cu Danemarca. Australia a beneficiat de unul singur contra Franței

• 11-11 a fost raportul ocaziilor de gol în meciul Tunisia - Danemarca

• un singur jucător din lotul Australiei de la acest turneu a marcat mai mult de 10 gouri în tricoul primei reprezentative, Mathew Leckie, de la Melbourne City

• Tunisia are 4 jucători cu cel puțin 10 goluri: Khazri (24), Msakni (17), Sliti (14) și Jaziri (10)

• 62.40 milioane de euro valorează lotul Tunisiei de la acest Campionat Mondial. Cel al Australiei este cotat la doar 36.40 milioane.

Handicapul asiatic -0.25 pe Tunisia are o cotă de @1.97 în BETFAIR EXCHANGE, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume!

DACĂ NU ȘTII CUM FUNCȚIONEAZĂ HANDICAPUL ASIATIC, URMĂREȘTE CLIPUL DE MAI JOS ȘI VEI ÎNȚELEGE PENTRU TOT RESTUL VIEȚII 👇👇👇


Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Tunisia vs Australia
Pronostic:
Tunisia -0.25 HA
Cota
1.97
Cota finala: 1.97
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro