Ponturi Pariuri Fotbal Polonia vs Arabia Saudită

BETANO

Polonia și Arabia Saudită se înfruntă astăzi, de la ora 15:00, în runda secundă a grupei C de la Campionatul Mondial de fotbal. Polonia nu a mai depășit faza grupelor la un Campionat Mondial din 1986. Tragerea la sorți pentru actuala ediție nu a fost una imposibilă, cu un Mexic de valoare apropiată și cu Arabia Saudită net inferioară. Ar fi ultima șansă ca Robert Lewandowski să își lase amprenta pe această competiție. Debutul a fost unul mai degrabă modest, o remiză 0-0 cu Mexic. Chiar dacă jocul a scărțâit, europenii au avut șansa victoriei la penalty-ul ratat de Lewa. Atacantul Barcelonei nu este singurul fotbalist cu nume din lotul ales de Czeslaw Michniewicz. Piotr Zielinski vine în mare formă de la Napoli, Szczesny și Milik sunt pe val la Juventus, iar apărarea este formată pe un nucleu de Premier League, Bednarek și Cash, ambii la Aston Villa. 

Arabia Saudită are un lot cotat la doar 25.20 milioane de euro, dar a produs în prima rundă una dintre cele mai mari surprize din istoria competiției. A revenit de la 0-1 în fața Argentinei lui Messi și s-a impus cu 2-1. Efortul enorm depus, atât fizic cât și mental, a lăsat cu siguranță urme asupra trupei antrenate de Herve Renard. Saudiții sunt la a 6-a Cupă Mondială din istorie. Au depășit faza grupelor o singură dată, chiar la prima participare, în 1994. 

cota2.ro

Polonia a câștigat singurul meci direct disputat împotriva Arabiei Saudite, scor 2-1, un meci amical din martie 2006. Alte informații și statistici interesante: 

• Polonia a înfruntat o echipă asiatică și la precedentul turneu final. O învingea în grupă pe Japonia, scor 1-0

• Arabia Saudită a pierdut ultimele 7 înfruntări oficiale împotriva formațiilor din Europa

• în aceste ultimele 7 dispute contra europenilor, toate la Campionatul Mondial, Arabia Saudită nu a reușit să înscrie niciun gol

• 6 cartonașe galbene au văzut jucătorii Arabiei Saudite în victoria 2-1 contra Argentinei, debutul la actualul Mondial

• 76 de goluri a înscris Robert Lewandowski în tricoul primei reprezentative poloneze, golgeter all-time. Întreg lotul de 26 de jucători saudiți a punctat de 66 de ori la națională

• lotul Poloniei de la acest turneu final este cotat la 255.60 milioane de euro, de exact 10 ori mai valoros decât cel al Arabiei Saudite.

Pe Betano, pariul combinat 1X și peste 3.5 cartonașe are cota @2.00 și se poate crea cu ajutorul funcției BETBUILDER.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Polonia vs Arabia Saudită
Pronostic:
1X & Peste 3.5 cartonașe
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: 5.00
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro