Ponturi Pariuri Fotbal Franta vs Danemarca

LasVegas

Franta - Danemarca

De la ora 18:00, pe ”Stadium 974” din Doha, Franta si Danemarca se intalnesc in a doua etapa din Grupa D, de la Campionatul Mondial. Cele doua echipe s-au mai intalnit de doua ori in acest an, de fiecare data reusind sa se impuna danezii si reusind sa puncteze de minim doua ori. 

cota2.ro

Franta a impresionat la debutul la Cupa Mondiala, reusind sa se impuna cu scorul de 4-1 impotriva Australiei. Motivul de ingrijorare al lui Deschamps este insa accidentarea lui Lucas Hernandez, care se pare ca va fi una de lunga durata. E de asteptat ca Theo Hernandez sa-si inlocuiasca fratele in banda stanga, iar acea formatie 4-1-2-3 din meciul cu australienii, sa se trnsforme intr-un 4-3-2-1, cu Tchouameni si Rabiot in rol de mijlocasi defensivi. Atacul cu Griezmann, Mbappe, Dembele si Giroud arata senzational, iar revansa se anunta a fi una dulce pentru nationala din hexagon, in cazul unui succes acestia diminuand sansele danezilor de a merge in optimi.

Danemarca a fost suprinsa de jocul ofensiv al Tunisiei din prima etapa si au obtinut un egal norocos. Ce e drept, Cornelius a avut o bara in repriza a doua si putea aduce toate cele 3 puncte Danemarcei. Trupa lui Hjulmand are nevoie de un rezultat pozitiv in aceasta seara pentru a mai spera la prima pozitie si cred ca vor iesi destul de mult la joc. La fel ca si in nationala Frantei, danezii au si ei o absenta importanta. Thomas Delaney s-a accidentat la genunchi si se pare ca nu mai poate juca la acest Campionat Mondial, iar Mikkel Damsgaard e favorit sa ii ia locul in linia de mijloc. Deasemenea, Hojbjerg cred ca e favorit sa treaca in centrul liniei de mijloc, acesta facand foarte bine atat faza defensiva, cat si cea ofensiva.

Echipe probabile:

Franta (4-2-3-1): Lloris; Pavard, Konate, Upamecano, Theo Hernandez; Tchouameni, Rabiot; Dembele, Griezmann, Mbappe; Giroud

Danemarca (3-5-2): Schmeichel; Andersen, Kjaer, Christensen; Kristensen, Damsgaard, Hojbjerg, Eriksen, Maehle; Skov Olsen, Dolberg

Franta ar putea deveni a doua echipa din ultimii 12 ani care leaga 6 victorii consecutive la un Campionat Mondial, ”isprava” de atunci fiind reusita de Spania, cand au si reusit sa castige trofeul. In ultimul meci direct dintre cele doua nationale au fost numai putin de 24 de lovituri de la colt, iar in meciul Danemarcei impotriva Tunisiei, au fost numai putin de 20 de cornere. Meciul va fi unul foarte disputat, iar ”nordicii” pun mare pret pe fazele fixe. In partida dintre Franta si Australia au fost acordate 9 lovituri de colt si cred ca aceasta medie va fi atinsa cu succes si in aceasta confruntare. Asadar, avand in vedere aceste aspecte, pontul meu pentru acest meci este ”Peste 9 cornere asiatice” la o Cota de 2.00, disponibila pe LasVegas.ro.

Am jucat acest pariu pe LASVEGAS.ro!

Înregistrează-te și ai un BONUS INSTANT până la 900 de Lei la prima depunere!

Înregistrează-te AICI
Franta vs Danemarca
Pronostic:
Peste 9 cornere asiatice
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: 10.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro