Ponturi Pariuri Tenis Marton Fucsovics vs Mikhail Kukushkin

BETFAIR EXCHANGE

În a doua semifinală a Challenger-ului de la Andria, Italia, turneu de nivel inferior disputat în sală, avem meciul dintre Marton Fucsovics și Mikhail Kukushkin.Mai jos aveți o scurtă analiză a celor doi jucători precum și pronosticul propus. 

Marton Fucsovics este un jucător maghiar de 30 ani, momentan pe locul 98 ATP. El a fost chiar și mai sus, în perioada 2018-2019 când a câștigat singurul titlu ATP al carierei, la Geneva pe zgură. Anul acesta are rezultate oscilante, cele mai bune performanțe fiind titlul de la Bratislava Challenger, săptămâna trecută, turul 3 la Rotterdam, Doha și Barcelona. Îi plac suprafețele rapide, servește bine, însă începând cu luna Iunie a acuzat probleme fizice care i-au generat 2 luni de pauză. Are victorii recent cu Hurkacz, Cressy, Giron ori Griekspoor, jucători puternici din circuitul masculin. 

cota2.ro

Mikhail Kukushkin este un sportiv din Kazakhstan, clasat pe locul 223 ATP. Ajuns la 34 ani, Kukushkin este un jucător experimentat, care a cochetat numai puțin de 8 ani cu prima sută mondială, ajungând la un un moment dat pe locul 39 mondial. Are un titlu ATP în carieră, dar și optimi de finală la Wimbledon și Australian Open. De-a lungul carierei are victorii importante pe hard cu Isner, De Minaur ori alți jucători de top. Aici face un turneu bun și nu a pierdut set cu Poljak, Geerts și Rodionov.

Anii au trecut peste Mikhail Kukushkin iar acesta este nevoit să joace în general în turnee mici de nivel ITF și Challenger. Chiar și așa, rezultatele lui nu ies in evidență, ultimul titlu la acest nivel  fiind acum mai mult de 4 ani. Fucsovics este un jucător extrem de talentat , care dacă nu ar fi fost măcinat de accidentări cu siguranță era mult mai sus. Il văd favorit aici pe maghiar care vine după 8 victorii consecutive în sală. 


Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Marton Fucsovics vs Mikhail Kukushkin
Pronostic:
Marton Fucsovics 2-0
Cota
1.98
Cota finala: 1.98
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro