Ponturi Pariuri Fotbal Argentina vs Mexic

BETFAIR SPORTSBOOK

La 4 zile de la șocul mondial administrat de Arabia Saudită prin înfrângerea Argentinei cu 2-1, Messi & Co își joacă ultima șansă pentru calificarea din grupe. Polonia și-a câștigat meciul zilei și este lider în Grupa C, cu 4p, urmată de Arabia Saudită cu 3 puncte, Mexic cu 1p, iar Argentina un mare ZERO, ultima. Argentinienii veneau după o serie de 36 de meciuri fără înfrângere, iar umilințele suferite după înfrângerea din debutul din Qatar bănuiesc că vor fi răzbunate pe teren de elevii lui Lionel Scaloni. Mexic este obișnuită cu mondialul, calificându-se la fiecare ediție de turneu final din 1994 încoace. De când a câștigat primul titlu mondial în 1978, Argentina a fost eliminată o singură dată din faza grupelor la un CM în 11 ediții, în 2002, când s-a clasat pe locul 3, după Anglia și Suedia.


cota2.ro

Argentina

D. Martinez - Montiel, Otamendi, Lisandro Martinez, Acuna - De Paul, G. Rodriguez, Mac Allister - Messi, Di Maria, Lautaro Martinez

Selecționer: Lionel Scaloni

Mexic: Ochoa - Araujo, Montes, Moreno, Gallardo, E. Alvarez – Guardado, Herrera – Chavez, Vega, Lozano

Selecționer: Gerardo Martino

Stadion: Lusail

Brigada de arbitri: Daniele Orsato / Ciro Carbone și Alessandro Giallatini. Arbitru de rezervă: ISTVAN KOVACS


Un pariu pe victorie Argentina și peste 2.5 goluri în meci are @2.6 în Betfair Sportsbook și ar fi bine să iasă, altfel va fi război probabil în țara lui Messi.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Argentina vs Mexic
Pronostic:
victorie Argentina și peste 2.5 goluri în meci
Cota
2.60
Cota finala: 2.60
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro