Ponturi Pariuri Fotbal Japonia vs Costa Rica

Superbet

Japonia și Costa Rica se întâlnesc astăzi, de la ora 12:00, în runda secundă a grupei E de la Campionatul Mondial. Începând cu anul 1998, Japonia a fost prezentă la fiecare ediție a Campionatului Mondial. A depășit faza grupelor în 3 rânduri, iar acum pare din nou foarte aproape să repete performanța. Debutul în grupă a fost unul nesperat de bun, o victorie cu 2-1 în fața Germaniei, după ce nemții au condus cu 1-0 la pauză. Naționala niponă este antrenată din 2018 de Hajime Moriyasu, iar procentajul reușitelor cu el pe bancă este unul extraordinar, 40 de victorii în 59 de partide. Lotul îl ajută, unul experimentat, cu medie de vârstă de aproape 28 de ani și cu mulți fotbaliști în ligile importante din Europa. Printre ei: Daichi Kamada (Frankfurt), Takejiro Tomiyasu (Arsenal), Ritsu Doan (Freiburg), Takefusa Kubo (Sociedad) sau Takumi Minamino (AS Monaco).

Costa Rica este departe de momentele de glorie. Vedetele care ajungeau în sferturile de finală ale Mondialului din 2014 au îmbătrânit, Bryan Ruiz (37 de ani), Keylor Navas (35), iar din spate nu a venit nimic. Selecționerul Luis Fernando Suárez nu a putut compensa diferența evidentă de valoare, iar în runda inaugurală a suferit un eșec umilitor, 0-7 în fața Spaniei. 

cota2.ro

Japonia a câștigat cu 3-1 cel mai recent meci direct disputat contra celor din Costa Rica, un amical din toamna lui 2018. Alte informații și statistici interesante:

• 2 dintre marcatorii Japoniei din ultima victorie contra celor din Costa Rica sunt și astăzi în lot, Junya Ito și Minamino

• 7-2 este golaverajul în cele 3 meciuri directe disputate de-a lungul anilor între Japonia și Costa Rica

• ZERO șuturi pe poartă, ZERO ocazii de gol și ZERO cornere a avut Costa Rica în meciul de debut contra Spaniei

• Japonia și-a creat 10 ocazii de gol împotriva Germaniei și a beneficiat de 6 lovituri de la colțul terenului

• 18% a fost posesia celor din Costa Rica în meciul cu Spania

• 154 de milioane de euro valorează lotul Japoniei de la acest turneu final. Costa Rica are al doilea cel mai slab lot, cotat la doar 18.75 milioane de euro

Pe Superbet, cota pentru Japonia câștigă și Japonia va avea cele mai multe cornere este @1.95. 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Japonia vs Costa Rica
Pronostic:
1 & Japonia cele mai multe cornere
Cota
1.95
Cota finala: 1.95
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro