Ponturi Pariuri Fotbal Japonia vs Costa Rica

BETFAIR EXCHANGE

Japonia - Costa Rica

Dupa un succes impresionant contra Germaniei, Japonia se poate califica in optimile de finala de la Campionatul Mondial daca incaseaza cele trei puncte din meciul cu Costa Rica care se disputa astazi de la ora 12:00, pe ”Ahmad bin Ali Stadium” din Al Rayyan. Cele doua formatii s-au mai intalnit pana acum de 4 ori, Japonia castigand 3 partide, iar un duel incheindu-se la egalitate. De fiecare data cand asiaticii au castigat, au reusit sa puncteze de minim 3 ori.

cota2.ro

Japonia si-a inceput aventura la acest turneu final cu un succes contra Germaniei, dupa ce au facut o repriza secunda nemaipomenita, intorcand rezultatul. ”Samuraii albastri” au mai ajuns in optimi de trei ori in istoria lor! Prima data au reusit acest lucru in 2002, cand au fost eliminati de Turcia, scor 0-1, apoi in 2010 cand au fost eliminati dupa loviturile de departajare de Paraguay, iar ultima data in 2018 dupa acel meci celebru cu Belgia, scor 2-3, cand japonezii au condus la un moment dat cu 2-0.

Costa Rica a incasat cele mai multe goluri decat oricare alta echipa la primul joc de la un Campionat Mondial. Acestia au cedat in fata Spaniei cu 0-7 dupa un joc in care nu au sutat nici macar o singura data spre poarta ibericilor. Dupa ce in 2014 a reusit un Mondial foarte bun, Keylor Navas a avut un joc de cosmar cu Spania si multa lume a pus problema scorului pe jalnica prestatie a goalkeeperului lui PSG. Nu cred ca se vor schimba multe lucruri in acest joc si ma astept ca trupa lui Berizzo sa cedeze si in acest joc la un scor destul de mare. 

Echipe probabile:

Japonia (4-2-3-1): Gonda; Yamane, Itakura, Yoshida, Nagatomo; Endo, Tanaka; Kubo, Kamada, Minamino; Asano

Costa Rica (4-4-2): Navas; Waston, Calvo, Duarte, Oviedo; Fuller, Borges, Tejeda, Bennette; Campbell, Contreras

Japonia e favorita in acest joc si cred ca vor reusi sa puncteze de cel putin doua ori. Nu o vad pe Costa Rica rezistand ofensivei asiaticilor, mai ales dupa esecul cu Spania si problemele uriase din defensiva. Pentru acest joc am ales sa mizez pe un handicap asiatic de -1 pe favoriti in Betfair Exchange. Practic mizez pe un succes al Japoniei la minim doua goluri diferenta, insa in cazul unui succes la fix un singur gol diferenta, primim banii inapoi. Cota acestui pariu este de 1.93, o valoare excelenta daca e sa ne uitam la ce s-a jucat in prima etapa.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Japonia vs Costa Rica
Pronostic:
Japonia -1.00 Handicap Asiatic
Cota
1.93
Cota finala: 1.93
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro