Ponturi Pariuri Fotbal Croatia vs Canada

BETANO

Croatia - Canada

De la ora 18:00, pe ”Khalifa International Stadium”, Croatia o intalneste pe Canada in etapa a doua din Grupa F, de la Campionatul Mondial. In prima etapa, Croatia a remizat cu Maroc, scor 0-0, in timp ce Canada a cedat cu 0-1 in fata Belgiei. Va fi prima intalnire intre cele doua nationale.

cota2.ro

Croatia nu a jucat rau cu Maroc, insa mai mult decat un rezultat de egalitate nu putea obtine dupa ce au prestat. Tehnicianul Croatiei nu va putea miza pe Vlasic in banda dreapta, la fel ca in jocul cu Maroc, iar in locul sau va aparea cel mai probabil Pasalic. Finalista ultimei editii de Campionat Mondial nu va avea un meci deloc usor, iar in cazul unui rezultat negativ, calificarea in optimi e in pericol, mai ales ca in ultimul joc din grupa vor intalni Belgia, una dintre echipele care se vor bate pentru trofeu. Cu jucatori in linia mediana precum Modric, Brozovic si Kovacic, dar si cu Perisic si Kramaric in ofensiva, croatii au sanse mari sa puncteze in acest joc.

Canada nu a jucat deloc rau cu Belgia, meci in care si-au creat numai putin de 21 de ocazii de gol. In primul joc din grupa, Canada a cedat cu 0-1 in fata ”dracilor rosii”, insa meciul putea avea un cu totul alt deznodamant daca Davies transforma penalty-ul din minutul 11. E de asteptat ca tehnicianul Canadei sa alinieze acelasi prim 11 si in acest joc. Totusi, e posibil ca in banda stanga sa apara Cyle Larin in locul ”decarului” Junior Hoilett care nu a avut statistici prea bune in confruntarea cu Belgia. Avand in vedere aceste aspecte, cred ca nord-americanii vor avea si azi o abordare ofensiva si e foarte posibil sa vedem din nou un numar mare de ocazii in dreptul acestora.

Echipe probabile:

Croatia (4-3-3): Livakovic; Juranovic, Lovren, Gvardiol, Sosa; Modric, Brozovic, Kovacic; Pasalic, Kramaric, Perisic

Canada (5-4-1): Borjan; Johnston, Vitoria, Miller; Laryea, Hutchinson, Eustaquio, Davies; Buchanan, Larin; David

E un joc important pentru ambele formatii avand in vedere ca infrangerea ar scoate din joc atat Croatia, cat si Canada. Cred ca pe alocuri se va juca si dur, iar cartoansele nu ar trebui sa lipseasca avand in vedere ca la centru e un arbitru din Uruguay cu o medie de peste 6 cartoanse acordate per meci. Totusi, eu aleg sa mizez pe un nou joc bun facut de Canada care si azi cred ca poate atinge un numar impresionant de ocazii de gol. Pontul meu pentru acest meci este ”Canada - Peste 10.5 suturi in meci”, la o cota de 1.87, disponibila la Betano.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Croatia vs Canada
Pronostic:
Canada - Peste 10.5 suturi in meci
Cota
1.87
Cota finala: 1.87
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro