Ponturi Pariuri Fotbal Portugalia vs Uruguay

BETFAIR SPORTSBOOK

Portugalia - Uruguay

De la ora 21:00, Portugalia si Uruguay se reintalnesc la un Campionat Mondial dupa doar 4 ani, de data aceasta in faza grupelor. Meciul se va juca pe ”Lusail Iconic Stadium” si va fi arbitrat de o brigada din Iran. In ultima partida directa, Uruguay elimina Portugalia in optimi la Campionatul Mondial disputat in Rusia, scor 2-1, dupa o ”dubla” a lui Cavani din minutele 7 si 62. Golul lusitanilor fusese marcat de Pepe in minutul 55.

cota2.ro

Portugalia a inceput cu un succes aceasta campanie, insa emotiile au existat pana la ultimul fluier al centralului. Ghana nu a jucat rau impotriva lusitanilor, insa a cedat in cele din urma cu scorul de 2-3. Ronaldo a intrat in istorie cu reusita contra Ghanei, fiind astfel singurul jucator care inscrie la 5 Campionate Mondiale. Ma astept ca fostul Balon de Aur sa fie in prim-plan si in aceasta confruntare, chiar daca teoretic pare una ceva mai dificila. Cristiano e principalul executant de penalty-uri si de lovituri libere, finalizeaza cu capul si incearca poarta din pozitii uneori imposibile. Avand in vedere aceste aspecte, nu vad de ce nu ar reusi din nou performanta pe care a bifat-o si in primul meci din grupa.

Uruguay a remizat cu nationala Coreei de Sud in primul meci de la acest Mondial, dupa un joc incheiat nimic la nimic. Nici macar un sut pe poarta nu s-a tras in acel meci, singura mare ocazie fiind o executie in bara al lui Valverde. ”Calaul” Portugaliei de acum 4 ani, Edinson Cavani, a inceput meciul pe banca, acesta fiind introdus in minutul 64 in locul lui Suarez. Uruguay are foarte multi jucatori experimentati, atat in linia ofensiva, cat si in cea defensiva, iar acest aspect nu e unul deloc rau, dar pe alocuri, varsta isi poate spune uneori cuvantul in randul unora si aici ma refer in principal la Godin, fundasul ajuns la Velez Sasfield dupa aventuri deloc reusite la Cagliari si Atletico-MG.

Echipe probabile:

Portugalia (4-3-3): Costa; Cancelo, Dias, Pereira, Guerreiro; Silva, Bruno Fernandes, Neves; Felix, Ronaldo, Leao

Uruguay (4-3-3): Rochet; Caceres, Godin, Gimenez, Olivera; Valverde, Vecino, Bentancur; Pellistri, Suarez, Nunez

Portugalia nu are performante prea bune contra echipelor sud-americane, insa cred ca astazi vor dori sa-si ia revansa dupa esecul din Rusia. O infrangere nu ar scoate Uruguay-ul din joc, insa le-ar diminua semnificativ sansele la calificare. Ma astept ca Ronaldo sa iasa din nou in evidenta si sa-l vedem din nou cu trofeul ”Man of the match” in brate la finalul jocului. In partida cu Ghana a reusit sa cadreze cate un sut in fiecare repriza si sa si puncteze. Ei bine, un deznodamant asemanator are o cota nemaipomenita pe Betfair Sportsbook pe care eu unul nu o las deoparte. Asadar, pontul meu la partida Portugalia - Uruguay este ”Cristiano Ronaldo are minim un sut pe poarta in fiecare repriza + Cristiano Ronaldo inscrie sau ofera o pasa decisiva”, la o cota de 5.38, disponibila pe Betfair Sportsbook.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Portugalia vs Uruguay
Pronostic:
Cristiano Ronaldo are minim un sut pe poarta in fiecare repriza + Cristiano Ronaldo inscrie sau ofera o pasa decisiva
Cota
5.38
Cota finala: 5.38
Profit: -4.00
Stake: 4
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro