Ponturi Pariuri Tenis Sara Errani vs Sabine Lisicki

UNIBET

Pontul zilei din tenis vizează partida din turul 1 al Challenger-ului de la Andorra la Vella, turneu desfășurat în sală, între Sara Errani și Sabine Lisicki.Mai jos aveți o scurtă analiză a celor două jucătoare precum și pronosticul propus.

Sara Errani este o jucătoare din Italia de 35 ani, momentan pe locul 105 WTA. Fostă finalistă la Roland Garros în urmă cu 10 ani și câștigătoare a 9 turnee WTA în carieră, Sara se află la finalul unei cariere foarte bune în care a ajuns până pe locul 5 mondial. Odată cu trecerea anilor ea a început să joace în special în turnee de nivel mic, ITF și Challenger, având anul acesta un trofeu la Contrexeville. 

cota2.ro

Sabine Lisicki este o jucătoare din Germania de 32 ani, momentan pe locul 400 WTA. Poziția aceasta nu reflectă în niciun caz valoarea ei și este doar o consecință a faptului că a evoluat extrem de puțin în ultimii 3 ani. Sabine este o jucătoare puternică, excelentă pe suprafețe rapide, iar atunci când se simte bine poate învinge absolut orice adversară. Ea are 4 titluri WTA în carieră , ultimul însă în 2014. 

Sabine Lisicki a câștigat toate meciurile directe contra Sarei Errani și o văd favorită și acum, în special datorită suprafeței pe care se dispută partida. Jucătoarea din Italia a jucat în ultimii ani în special pe zgură și nu cred că poate face față loviturilor puternice ale nemțoaicei. Miză moderată.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Sara Errani vs Sabine Lisicki
Pronostic:
Victorie Sabine Lisicki
Cota
1.81
Cota finala: 1.81
Profit: 7.29
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro