Ponturi Pariuri Tenis Weronika Falkowska vs Jaqueline Cristian

Fortuna

Continuăm ponturile de la Andorra Challenger, turneu desfășurat în sală, cu meciul dintre Weronika Falkowska și Jaqueline Cristian. Mai jos aveți o scurtă analiză a celor două jucătoare precum și pronosticul propus.

Weronika Falkowska este o jucătoare din Polonia de 22 ani, clasată pe locul 266 WTA. Ea este o jucătoare necunoscută publicului larg, care evoluează în turnee de nivel inferior,  ITF și rar Challenger, rezultatele sale fiind medii. Anul acesta a câștigat un trofeu, pe zgură la Tallin, însă adversarele întâlnite acolo au fost modeste, toate în afara top 275. Pe hard este modestă, având anul acesta un bilanț 11 v - 16 î, deși nivelul la care a participat a fost redus. 

cota2.ro

Jaqueline Cristian este o jucătoare de 24 ani din România, momentan pe locul 148 WTA. Valoarea sa este însă mult mai ridicată decât această poziție, căderea bruscă fiind generată de o accidentare gravă suferită în luna februarie, accidentare ce a ținut-o departe de teren mai mult de 6 luni. Anterior acesteia, Jaqueline era în cea mai bună formă a carierei, reușise să urce până aproape de top 50, a ajuns în prima finală WTA la Linz și a învins jucătoare de top precum Ostapenko, Tomljianovic, Pera sau mai ales Rybakina. De la revenire a câștigat un titlu de nivel inferior, la Le Neubourg, iar la FED Cup a invins-o pe Anna Bondar. 

Deși nu este la cel mai înalt nivel după accidentare, o văd favorită clar în acest meci pe Jaqueline Cristian și o văd chiar cu șanse bune să câștige turneul. Diferența este mare intre cele două jucătoare, Falkowska fiind obișnuită cu adversare mult mai slabe. Jucătoarea din Polonia vine după 3 înfrângeri consecutive cu 0-2 în fața unor adversare din afara top 300 și nu îi dau șanse azi. 2-0 Jaqueline Cristian.


Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS 500 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Weronika Falkowska vs Jaqueline Cristian
Pronostic:
Jaqueline Cristian 2-0
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro