Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 3.66

Superbet

Este ziua în care vom afla echipele calificate în optimi din Grupele A și B și vă propun să facem un combo prudent din toate cele 4 partide.

Clasament Grupa A

1. Olanda 4p

cota2.ro

2. Ecuador 4p

3. Senegal 3p

4. Qatar 0p

Olanda – Qatar, h17: Deși Olanda a reușit doar 1 victorie și 1 egal până acum și a înscris doar 3 goluri în una dintre cele mai ușoare grupe de la Mondial, ne așteptăm ca naționala condusă de Louis van Gaal să facă scor cu gazda turneului. Qatarezii au încasat 5 goluri în 2 meciuri și au înscris doar 1.

  • Un pariu peste 2.5 goluri în meci are @1.55

Ecuador – Senegal, h17: Ținând cont că îi poate fi de ajuns și o remiză cu Senegal pentru a se califica din grupă pentru abia a doua oară la mondiale, ne-am putea gândi că Ecuador nu va forța sau nu va risca nimic contra senegalezilor. Dar campioana Africii vine după 3 goluri marcate în poarta qatarezilor și nu cred că se va resemna sau că va pleca de la acest mondial fără ecou.

  • Un pariu peste 0.5 goluri în meci și peste 5.5 cornere are @1.25

Clasament Grupa B

1. Anglia 4p

2. Iran 3p

3. SUA 2p

4. Țara Galilor 1p

Țara Galilor – Anglia, h21: Toată lumea discută despre duelul de orgoliu, dar și de scenariul în care cele două naționale s-ar califica împreună. Naționala lui Gareth Southgate este însă favorita grupei și chiar printre cele cotate pentru a pune mâna pe trofeu. Englezi au și un istoric zdrobitor împotriva galezilor, cu 6 victorii din ultimele 6 meciuri directe. Căpitanul Harry Kane a rămas dator la acest turneu în care colegii lui au marcat 6 goluri, toate în partida cu Iran, iar el nu a înscris nici unul. Kane a fost golgheterul din ediția trecută de CM.

  • Selecția pe Anglia marchează peste 0.5 goluri și va avea peste 3.5 cornere are @1.40

Iran – SUA, h21: Cine învinge, se califică. O ecuație simplă, de care Iran este însă străină. Nu a ajuns niciodată în optimi. Partida vine și pe un fond sensibil la nivel politic și nici una dintre adversare nu-și dorește să iasă cu capul plecat de pe teren. Iran a fost zdrobită cu 6-2 de Anglia în prima rundă, dar a reușit să își revină cu Țara Galilor și să câștige cu 2-0. Deși au 2 remize din 2 meciuri la mondialul din Qatar, americanii au avut partide apreciate și se prezintă cu una dintre cele mai tinere echipe la turneul final.

  • Pariul peste 0.5 goluri în meci și peste 6.5 cornere în meci are @1.35

Toate cele 4 cote le găsim în secțiunile de SuperPariuri de la fiecare meci din Superbet.


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Olanda vs Qatar
Pronostic:
peste 2.5 goluri în meci
Cota
1.55
Ecuador vs Senegal
Pronostic:
peste 0.5 goluri în meci & peste 5.5 cornere în meci
Cota
1.25
Țara Galilor vs Anglia
Pronostic:
Anglia marchează peste 0.5 goluri și va avea peste 3.5 cornere
Cota
1.40
Iran vs SUA
Pronostic:
peste 0.5 goluri în meci & peste 6.5 cornere în meci
Cota
1.35
Cota finala: 3.66
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro