Ponturi Pariuri Fotbal Iran vs SUA

BETFAIR EXCHANGE

IRAN - SUA

De la ora 21:00, pe ”Al Thumama Stadium” din Doha, Iran si SUA se intalnesc intr-o confruntare decisiva pentru un loc in optimi la Cupa Mondiala. Va fi un meci dur intre doua tari impartite de politici si istorii diferite, dar reunite dupa 24 de ani intr-un joc de la un turneu final, pe care ambele tabere politice il folosesc pentru a denunta adversarul.

cota2.ro

De cand a inceput acest turneu final, au existat foarte multe controverse! Mai exact, Iran a cerut ca SUA sa fie exclusa din competitie dupa o postare pe retelele de socializare a celor de la ”US Soccer”, care au folosit o versiune modificata a steagului iranian. Deasemenea, fostul selectioner al Statelor Unite, Jurgen Klinsmann, a spus la BBC ca aceasta declaratie e o lipsa de respect si un comportament care face parte din ”cultura” iraniana. Fanii iranieni sunt impartiti in acest moment cu privire la sustinerea echipei, avand in vedere protestele care cer drepturi femeilor in Iran. Unii din tabara anti-guvernamentala se tem de un succes al nationalei deoarece aceasta va fi folosita drept propaganda de guvern. 

Trecand la analiza partidei, Iran este favorita in aceasta confruntare, avand in vedere ca se multumesc si cu un rezultat de egalitate, asta in cazul in care Tara Galilor nu face vreo mega-surpriza si invinge Anglia. Acest aspect nu stiu cat ii convine selectionerului Carlos Queiroz care poate risca mult pe un joc defensiv perfect sau poate miza pe un prim 11 cu Azmoun si Taremi in ofensiva ca in meciul cu Tara Galilor, amandoi fiind letali daca prind oportunitati de a marca. Oricat de bine au jucat americanii cu englezii in runda precedenta, acest meci va fi cu totul altfel, iar linia mediana va trebui sa fie la standarde ridicate daca vor dori sa castige partida. 

Echipe probabile, Iran vs SUA

Iran (4-4-2): H. Hosseini; Rezaeian, M. Hosseini, Pouraliganji, Mohammadi; Ali Gholizadeh, Nourollahi, Ezatolahi, Hajsafi; Taremi, Azmoun

SUA (4-3-3): Turner; Dest, Zimmerman, Ream, Robinson; Adams, Musah, McKennie; Pulisic, Weah, Wright

Felul in care nationala Statelor Unite a tinut Anglia in sah timp de 90 de minute, in comparatie cu infrangerea umilitoare a Iranului in fata aceleiasi echipe, increderea in tabara lui Berhalter ar trebui sa fie la cote maxime. Totodata, lucrurile perfecte pe care le-au facut iranienii in meciul din etapa a doua pare sa reflecte mult mai bine jocul si abilitatile lor, atat ca echipa, cat si individual. Meciul va incepe cu Iranul in avantaj, lucru care ii va obliga pe americani sa joace ofensiv si sa incerce sa marcheze. Orice rezultat final se va inregistra, va fi clar un succes imens pentru formatia care se va califica in optimi si cred ca, din pacate, confruntarile politice vor tine capul de afis al acestui meci. Partida va fi condusa de centralul spaniol, Antonio Mateu Lahoz, arbitru renumit pentru numarul mare de cartonase acordate. Acest duel are toate ingredientele unui meci dur si cred ca asa si va fi. Imi e foarte greu sa cred ca jucatorii se vor menaja, lucru care ma face sa cred ca vor exista intrari la limita unei eliminari. Pariul propus de mine este ”Peste 0.5 cartonase rosii in meci”, la o cota de 4.40, disponibila pe ”Betfair Exchange. Consider ca e un pariu de jucat, avand in vedere aspectele prezentate in articol.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Iran vs SUA
Pronostic:
Peste 0.5 cartonase rosii in meci
Cota
4.40
Cota finala: 4.40
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro