Ponturi Pariuri Tenis Sabine Lisicki vs Alina Charaeva

BETANO

Așa cum v-ați obișnuit, terminăm și această lună pe profit. Totuși, având în vedere faptul că turneele ATP și WTA sunt în pauză, recomand mize moderate pentru partidele ce se dispută la nivel Challenger și ITF, rezultatele fiind mult mai imprevizibile. Pentru astăzi avem un pont de la meciul dintre Sabine Lisicki și Alina Charaeva, turul secund de la Andorra Challenger.

Sabine Lisicki este o jucătoare din Germania de 32 ani, momentan pe locul 400 WTA. Ea este o jucătoare bună, castigătoare a 4 titluri WTA în carieră care a luptat mulți ani la vârful tenisului feminin. Poziția aceasta nu reflectă în niciun caz valoarea ei și este doar o consecință a faptului că a evoluat extrem de puțin în ultimii 3 ani. Sabine este o jucătoare puternică, excelentă pe suprafețe rapide, iar atunci când se simte bine poate învinge absolut orice adversară. În primul tur aici a învins clar o altă veterană, pe Sara Errani. 

cota2.ro

Alina Charaeva este o jucătoare din Rusia de doar 20 ani, momentan pe locul 759 WTA. Ea nu a făcut încă pasul către elita tenisului feminin și joacă în general în turnee mici și foarte mici, de nivel ITF. Are rezultate bune în special pe zgură, acolo unde joacă majoritatea sezonului. Ea vine aici după o accidentare care a ținut-o departe de teren mai mult de 1 an astfel că ritmul său nu are cum să fie foarte bun. Totuși, în primul tur a fost dominantă în fața Joannei Zugger căreia i-a cedat doar 5 game-uri.

Alina Charaeva a revenit puternic în circuit și are 11 victorii consecutive, însă adversarele întâlnite sunt incomparabil mai slabe decât Lisicki. Sportiva germană este superioară în sală, punând în valoare loviturile extrem de puternice și greu de returnat. O văd favorită pe Lisicki, însă văd o replică bună și de la tânăra rusoaică. 

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Sabine Lisicki vs Alina Charaeva
Pronostic:
Sabine Lisicki & peste 20.5 game-uri
Cota
2.70
Cota finala: 2.70
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro